Informatie

visgraat, houten vloeren, Uithuizen, Warffum, Usquert, Pieterburen, Eenrum, Leens, Zoutkamp, Ulrum

In het dorpje Warffum, gelegen tussen Uithuizen, Usquert, Pieterburen, Eenrum, Leens, Zoutkamp, Ulrum hebben wij een massief eiken houten vloer geleverd. De klant heeft de eiken planken zelf gelegd. Wij leveren al meer dan 15 jaar houten vloeren in dit gebied.

De klant heeft bij ons in de showroom een keuze gemaakt voor massieve planken. Massieve houten vloeren worden niet zo vaak meer verkocht. Er zijn alleen nog maar relatief kleine schaverijen die deze planken aanbieden. Wij verkopen af en toe nog een dergelijke houten vloer. De sfeer is toch nog wat hout intenser dan bijvoorbeeld een multiplank.

Wij hebben een winkel die in Midwolda voor het eerst is opgericht. Daarna is de winkel verhuisd naar Haren, net onder de stad Groningen. Daar heeft de winkel 10 jaar gezeten. Nu zit de winkel in Groningen stad. Het gebied waarin Uithuizen, Warffum, Usquert, Pieterburen, Eenrum, Leens, Zoutkamp en Ulrum liggen, is op korte afstand van de showroom in de stad Groningen.

Zoekt u een houten vloer, dan kunt u eens overwegen een kijkje te nemen in onze showroom naast de showrooms van andere lokale aanbieders. Onze showroom heeft een zeer uitgebreid aanbod. De borden zijn groot en alle soorten vloeren zoals multiplanken, massieve planken, visgraat vloeren, laminaat vloeren, tropische vloeren etc. zijn te bekijken.

Wij hebben inmiddels tientallen vloeren gelegd in het gebied waarin Uithuizen, Warffum, Usquert, Pieterburen, Eenrum, Leens, Zoutkamp en Ulrum liggen.

Wij hebben een aanbod voor de kleine portemonnee tot en met de meest exclusieve houten vloeren denkbaar.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op!