Informatie

visgraat, houten vloeren, Loppersum, Appingedam, Middelstum, Bedum

In het dorpje Wirdum, gelegen tussen Loppersum, Appingedam, Middelstum, Bedum hebben wij een aantal vloeren gesloopt, bewerkt en weer gemonteerd in de Borg (Rusthoven) in Wirdum. Wij leveren al meer dan 15 jaar houten vloeren in dit gebied.

De bestaande vloeren moesten worden verwijderd omdat de borg door aardbevingsschade herstelt moest worden. De borg moest een meter geheven worden. De vloeren zijn naar de werkplaats in Groningen gebracht en daar hebben wij ze aangepakt en netjes gemaakt. Nadat de borg een meter hoger is komen te staan hebben wij de vloeren weer terug geplaatst.

Wij hebben een winkel die in Midwolda voor het eerst is opgericht. Daarna is de winkel verhuisd naar Haren, net onder de stad Groningen. Daar heeft de winkel 10 jaar gezeten. Nu zit de winkel in Groningen stad. Het gebied waarin Loppersum, Appingedam, Middelstum en Bedum liggen, is op korte afstand van de showroom in de stad Groningen.

Zoekt u een houten vloer, dan kunt u eens overwegen een kijkje te nemen in onze showroom naast de showrooms van andere lokale aanbieders. Onze showroom heeft een zeer uitgebreid aanbod. De borden zijn groot en alle soorten vloeren zoals multiplanken, massieve planken, visgraat vloeren, laminaat vloeren, tropische vloeren etc. zijn te bekijken.

Wij hebben inmiddels tientallen vloeren gelegd in het gebied waarin Loppersum, Appingedam, Middelstum, en Bedum liggen.

Wij hebben een aanbod voor de kleine portemonnee tot en met de meest exclusieve houten vloeren denkbaar.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op!