Informatie

visgraat, houten vloeren, Glimmen, Vries, Tynaarlo, Norg, Assen, Hoogezand-Sappemeer

In Vries, gelegen tussen Tynaarlo, Norg, Assen hebben wij een visgraat houten vloer gelegd. Wij leveren al meer dan 15 jaar houten vloeren in dit gebied, ook in Hoogezand-Sappemeer en omgeving.

In de woonkamer is gekozen voor een visgraat vloer die met een naturel witte olie is afgewerkt. Het gaat om een multiplank visgraat variant. De multiplank in visgraat heeft veer en groef rondom en hoeft daardoor na het leggen niet geschuurd te worden. Er hoeft ook geen tussen vloer gelegd te worden, waardoor er ten opzichte van een tapis visgraat vloer bespaart kan worden op de materiaalkosten en de monteerkosten.

Wij hebben een winkel die in Midwolda voor het eerst is opgericht. Daarna is de winkel verhuisd naar Haren, net onder de stad Groningen. Daar heeft de winkel 10 jaar gezeten. Nu zit de winkel in Groningen stad. Het gebied waarin Vries, Glimmen, Tynaarlo, Norg en Assen liggen, is op korte afstand van de showroom in de stad Groningen.

Zoekt u een houten vloer, dan kunt u eens overwegen een kijkje te nemen in onze showroom naast de showrooms van andere lokale aanbieders. Onze showroom heeft een zeer uitgebreid aanbod. De borden zijn groot en alle soorten vloeren zoals multiplanken, massieve planken, visgraat vloeren, laminaat vloeren, tropische vloeren etc. zijn te bekijken.

Wij hebben inmiddels tientallen vloeren gelegd in het gebied waarin Glimmen, Tynaarlo, Vries, Norg, Assen en Hoogezand Sappemeer liggen.

Wij hebben een aanbod voor de kleine portemonnee tot en met de meest exclusieve houten vloeren denkbaar.

Neem contact op!