Informatie

houten vloeren Drenthe

Houten Vloeren leggen in uw woonruimte in Drenthe

Holtz houten vloeren is sinds 2005 actief in de houten vloeren branche voor mensen uit Drenthe. Voor die tijd zaten wij al in de houten vloeren, maar hadden wij geen showroom. Wij zitten al in de vloeren vanaf midden jaren negentig. Eerst zaten wij in Midwolda met de showroom en vanaf 2006 vanuit Haren. In Haren hebben wij 10 jaar gezeten en zijn toen naar Groningen verhuisd omdat wij een groter pand nodig hadden. Wij hebben vooral veel klanten bediend in Groningen en Drenthe en zijn van plan dat nog heel lang te blijven doen. De gebroeders Holtz zijn geboren in Drenthe.

Soorten vloeren

Het aanbod betreft vooral houten vloeren, laminaat al, dan niet gelegd en wij verzorgen ook renovatie en reparatie van houten vloeren en houten trappen. Je zou kunnen stellen dat er tegenwoordig 2 soorten houten vloeren zijn, de massieve houten vloeren en de toplaag houten vloeren. Beide zijn bij ons verkrijgbaar! De massieve planken vloeren zijn bijna nergens nog te verkrijgen, maar bij ons nog steeds.

Ons aanbod

Wij zijn in de jaren negentig al begonnen met vloeren in te kopen en door te verkopen. Het begon met oude eiken parketstroken die door ons gelegd werden in bijvoorbeeld een visgraat patroon. Het antiek oude parket haalden wij uit Frankrijk. Eén van ons heeft een aantal jaren in Frankrijk gewoonde en kent alle slopers van oude bouwmaterialen omdat hij bij een renovatiebedrijf voor interieurs werkte. Hij moest oude winkel inrichtingen repareren en plaatsen onder andere. Omdat het bedrijf landelijk werkte, kwam hij door heel Frankrijk en leerde vele adressen kennen voor inkoop van oude bouwmaterialen. Toen hij weer in Nederland kwam heeft hij het idee opgevat om eiken parket te importeren en aan te bieden op de Nederlandse markt. Dat werd meteen een succes.

Showroom in de buurt van Drenthe

In 2005 hebben wij een showroom geopend en gingen wij ook nieuw eiken hout en laminaat verkopen. Inmiddels hebben wij bijna in elk dorp en stad in Groningen en delen van Drenthe houten vloeren geleverd. Zo ook in de provincie Drenthe.
Zoekt u een houten vloer of laminaat vloer of wilt u uw houten vloer of trap renoveren, dan bent u van harte welkom in onze showroom. Wij zullen u zo goed mogelijk voorzien van informatie over alle mogelijkheden in houten vloeren land. Ons aanbod omvat alle mogelijkheden op houten vloeren gebied.

Welke vloer past bij u?

Komt u uit Drenthe, dan is het volgens ons de moeite waard om naast uw lokale aanbieders ook eens een kijkje te nemen bij ons. Onze passie en vakkennis maakt dat wij kwaliteit en uitstekende dienstverlening kunnen aanbieden! Dit alles tegen redelijke prijzen. Wij bieden vloeren aan voor praktisch iedere portemonnee, van een leuke voordelige frans grenen planken vloer tot een zeer exclusieve oud eiken visgraat vloer!

Neem contact op!