Lamelparket Groningen

De lamelparket vloer is de naam voor een lagen opbouw planken vloer. Tot de jaren 60 was er nagenoeg alleen massief vloeren hout verkrijgbaar. Vanaf de jaren 70 kwam de lamelparket vloer in massa productie. Rond de jaren 2004 tot 2012 werd er in Nederland volop geexperimenteerd met het maken van een nieuwe soort lamelparket. Dit is zeer goed gelukt. De planken die gemaakt worden zijn uitermate goed. Holtz Houten Vloeren uit Groningen, heeft inmiddels duizenden lamelparket vloeren geleverd en gelegd, ook op vloerverwarming, en daar zijn nagenoeg geen klachten op.

Prachtige Showroom

Vanuit onze prachtige showroom in Groningen verkopen alle soorten houten vloeren. Maar sinds 2014 vooral de lamelparket plank. De lamelparket techniek is inmiddels ook verkrijgbaar in visgraat en hongaarsepunt motief.

Betaalbare vloeren

Wij verkopen onze lamelparket vloeren in 'doe het zelf' pakketten en in full-service vorm. De zelfleg lamelparket vloerdelen zijn bij Holtz extra voordelig. Dit komt omdat de verkoop van zelfleg vloeren weinig tijd kost. Wij houden daarom de marges lager dan gebruikelijk in de branche.

Hierboven een foto van de technisch goed zichtbare lagen opbouw. Onder de berken multiplex laag en daarboven op de eiken toplaag (verlijmd).

Vloerverwarming

Holtz heeft in middels meer dan duizend vloeren gelegd op vloerverwarming. Het betrof vooral de lamelparketvloer. Wat gebleken is, is dat de combinatie tussen de lamelparket en vloerverwarming, mits volgens de regels geplaatst, zeer zeer goed werkt.