Onderhoudsvrije houten vloeren

Onderhoudsvrije, Onderhoudsarme, Houten Vloeren zou iedereen willen hebben.

Inmiddels kunnen wij houten vloeren aanbieden die onderhoudsvrij zijn voor 10 tot 15 jaar. Dit is een enorme winst ten opzichte van wat gebruikelijk is. De meeste houten vloeren moeten nog steeds regelmatig onderhouden worden. Wij zeggen altijd tegen de mensen, dat de geoliede vloer 1 keer per jaar moet worden onderhouden op de plekken waar u hem gebruikt. Bij de keuken mag het in veel gevallen nog wel eens een keer extra in het jaar.

Nu is onze ervaring dat geen Nederlander (uitzonderingen zijn er altijd) dat doet. Meestal doen ze het 1 keer per 3 jaar. Dat is vaak net iets te laat, is onze ervaring.

Wij hebben nu een olielijn waarbij u pas na 10 tot 15 jaar onderhoud hoeft te plegen. De 8 kleuren van CozyOak hebben een speciale behandeling gekregen waardoor de olie laag dus veel langer mee gaat. Onderhoud is dus wel nodig, maar pas na een hele lange tijd in vergelijking met conventionele olie vloeren.

CozyOak

CozyOak, de betaalbare, echte houten vloer voor op vloerverwarming!

Bent u op zoek naar een houten vloer om te leggen in uw woonruimte dan is Cozy Oak een heel interessante optie.
De cozyoak is een multiplank met eiken toplaag. U krijgt dus een echte eiken houten vloer!

Voordelig in aanschaf!

De vloeren zijn voordeliger in aanschaf dan vaak gedacht. De vloeren zijn slechts iets duurder dan een goede pvc vloer. CozyOak is juist ook zeer geschikt voor op vloerverwarming. De vloeren zijn daar juist zeer geschikt voor omdat ze nauwelijks 'werken' en relatief dun zijn en dus heel goed de warmte doorlaten.

De mooie van CozyOak is dat de levensduur veel langer is dan bij een pvc vloer. Het is daarom een duurzamere keuze en uiteindelijk ook een stuk goedkoper. Natuurlijke materialen worden gebruikt in plaats van plastic, dat is ook een fijne gedachte (FSC gecertificeerd).

Olie of Lak

Naast CozyOak hebben wij ook een gelakte vloeren serie die zeer lang mee gaat onder onderhoud. Dit is parkyfloors.

Parkyfloors

Parkyfloors is een multiplank met een eiken fineertoplaag. De toplaag is dun en daarom dient de lak die er op zit zeer sterk te zijn. Op nieuw schuren kan maar 1 keer. De lak is in 6 lagen aangebracht en is extreem slijtvast. De uitstraling van parky is heel anders dan van CozyOak. CozyOak heeft mooie natuurlijke kleuren. Parky heeft een traditionele parketlaklaag uitstraling. De uitstraling is dus totaal verschillend en daarom passen beide series prima in ons assortiment. 

Hout, het materiaal van de toekomst

Hout wordt al duizenden jaren gebruikt als bouwmateriaal en heeft zich bewezen als duurzaam en betrouwbaar en niet schadelijk voor de natuur.

Hout reproduceert zichzelf onder invloed van zonlicht, warmte en voedingstoffen zoals co2. Verantwoord geproduceerd hout betekent dat je nieuwe bomen plant om gekapte exemplaren te vervangen en dat je zorgt dat het bos gezond en leefbaar blijft. CozyOak houten vloeren worden geproduceerd volgens de strengste norm van het Forest Stewardship Council (FSC).

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom!

 

0 producten
Meest verkocht arrow_drop_down