Wandbekleding

Holtz vloeren en wandbekleding levert al vele jaren hout aan zzp-ers, interieurbedrijven, timmermannen, bouwbedrijven en particulieren.

Holtz heeft heel veel oud hout uit Frankrijk gehaald in de afgelopen 25 jaar. Dit hout wordt gebruikt voor vloerhout maar ook voor aan de wand. De laatste 5 jaar is wandbekleding met hout heel populair geworden.

Wij hebben vele projecten gedaan met wandbekleding. Onderstaand foto is gemaakt in een tiny house in Groningen.

Onze voorraad bestaat uit:

Historisch oud eiken wandbekleding

-oud eiken houten stroken in verschillende afmetingen. Van bijvoorbeeld 7 cm breed, 60 cm lang en 10 mm dik hebben wij duizend strekkende meters staan in voorraad. De eiken stroken kunnen tot 140 jaar oud zijn.

 

Oude teak, noten, wengé houten wandbekleding stroken

-allerlei oude houten stroken, gemaakt van allerlei houtsoorten zoals, teak, noten, merbau, wengé, etc. etc. Holtz heeft duizend strekkende meters staan.

Nieuw eiken, wengé, teak, noten, kastanje, kersen etc. etc. hout voor wandbekleding

-allerlei houtstroken, dun, dik, lang, kort, van vele houtsoorten zoals eiken, kersen, noten. Wij hebben duizend strekkende meters op voorraad staan.

Heeft u speciale specificaties waaraan de wandbekleding moet voldoen, dan hebben wij een werkplaats waarin wij houten wandbekleding op maat kunnen maken.

Prijzen

prijzen zijn op aanvraag. Wij hebben hele grote partijen met hele interessante prijzen!

Wij  hebben een grote partij antiek oude eiken wandbekleding van eiken gemaakt. De wijn heeft prachtige kristallen achter gelaten!

Omdat het wijnvaten hout een beetje gebogen is, is het juist zeer goed geschikt voor wandbekleding om nog meer 3 d effect te bewerkstelligen.

 

Wij hebben grote partijen restanten van antiek oud eiken parkethout. Wij houden onderkanten over van parketstroken als wij een oud eiken vloer op vloerverwarming dienen te leggen. Dit is zeer geschikt voor wandbekleding. De kleur geeft is uniek en geeft meteen een doorleefde indruk.

 

In Rotterdam, in de receptie van een hotel hebben wij eiken wandbekleding geleverd en gemonteerd. Deze wandbekleding is gemaakt van nieuw eiken hout dat geloogd is.

 

In de starbucks bij het treinstation van Amsterdam hebben wij antiek oude wandbekleding geleverd en geplaatst.

 

Op de voorkant van een bar in een restaurant in het centrum van Groningen hebben wij antiek oud eiken visgraat hout geleverd.

 

Het hout is geolied na het monteren en dit geeft nog meer sfeer.

 

In de starbucks is sfeer toegevoegd door oud eiken parkethout te monteren.

 

Aan de wand in een pand in het centrum van Groningen hebben wij in het kantoor van een psychiater antiek oud eiken wandbekleding geleverd en geplaatst. Het kantoor is nog niet ingericht overigens.

 

In het restaurant gedeelte van de golf club in Veendam hebben wij wandbekleding geleverd.

0 producten
Meest verkocht arrow_drop_down