Goedkope Betaalbare Voordelige Restpartijen Houten Vloeren Groningen

Goedkope, Betaalbare, Voordelige, Restpartijen Houten Vloeren in Groningen bij Holtz verkrijgbaar!

Bij Holtz Houten Vloeren aan de Ulgersmaweg wordt geprobeerd voor iedereen een optie aan te bieden in houten vloeren.

Zelf leg vloeren

Een houten vloer zelf leggen scheelt zeer veel geld. Wij hebben dan ook 'doe het zelf' pakketten om klanten te helpen hun vloer makkelijk uit te kiezen en hen te helpen met goede informatie om de vloer zelf te leggen.

Daarnaast berekenen wij minder winstmarge op deze 'doe het zelf' pakketten omdat wij relatief weinig tijd hoeven te besteden aan de verkoop en het regelen van de materialen.

Wij hebben al duizenden vloeren verkocht die door mensen zelf worden gelegd.

Multiplank eiken naturel wit

Multiplank eiken dubbel gerookt naturel

 

Goedkoop

Goedkope, betaalbare, voordelige (restpartijen) goede houten vloeren kosten wel altijd serieus geld. Heel soms kun wij een vloer die wij moeten verwijderen weer in de verkoop doen, en dat zijn soms serieus aantrekkelijke vloeren. 

Geoliede vloeren

Omdat wij de vloeren geolied verkopen, is het moeilijkste van het zelf leggen reeds uitgevoerd. Geen gesleep met boenmachines en schuurmachines.

De 'doe het zelf' pakketten beginnen bij circa 85 per m2. Hierbij in zitten alle standaard benodigde materialen en de geoliede vloerplanken.

Naast deze pakketten verkopen wij ook onbehandelde vloerdelen die klanten zelf kunnen olien of lakken.

Voor restpartijen kunt u ook bij ons terecht.

Van oud vloer hout, zoals oude parketstroken of oude vloerplanken, wordt vaak gedacht dat ze goedkoop zijn. Vaak komen mijn bij ons in de showroom vragen naar betaalbare, voordelige restpartijen en denken dan dat een gebruikte vloer dat is. Maar de realiteit van gebruikte vloeren is dat ze bijna altijd 'te niet' gaan als ze uit een woning gehaald worden. Het is voor ons als vloeren bedrijf economisch gezien niet rendabel om dergelijke vloeren in te nemen en weer te verkopen. De meeste van die vloeren belanden op marktplaats en daar worden ze vaak nog wel heel goedkoop verkocht omdat ze vaak weg moeten om ruimte te maken voor de nieuwe vloer. Het is voor ons als vloerenbedrijf alleen rendabel een gebruikte vloer in te nemen waar aan niets hoeft te gebeuren om hem verkoopbaar te maken en hij mag ons niets hebben gekost. Zodra wij er mee aan het werk moeten is het economisch al niet haalbaar meer.
Het gebeurt dus nog wel eens dat wij een gebruikte vloer krijgen en dan kan een klant voor een hele betaalbare prijs toch een voordelige, goedkope eiken vloer kopen bij ons in Groningen.

Dus, u kunt ons altijd even bellen over de voorraad gebruikte goedkope, betaalbare en voordelige restpartijen.