Informatie

Houten vloeren visgraat vloer Winsum

In Winsum in de Provincie Groningen hebben wij een grenen vloer gelegd in de voormalige pastorie in het centrum van Winsum. Ook in andere mooie woningen hebben wij allerlei houten vloeren en visgraat vloeren gelegd inmiddels in de loop van 15 jaar.

In de leefruimtes is gekozen voor een grenen vloer die oud gronings rood is gelakt. De bewoner heeft voor skandinavisch grenen gekozen omdat dit het beste paste voor het behoud van de originaliteit van het gebouw.

Wij hebben een winkel die in Midwolda voor het eerst is opgericht. Daarna is de winkel verhuisd naar Haren, net onder de stad Groningen. Daar heeft de winkel 10 jaar gezeten. Nu zit de winkel in Groningen stad. Winsum ligt op een beperkte afstand van de stad Groningen.

Zoekt u een houten vloer, dan kunt u eens overwegen een kijkje te nemen in onze showroom naast de showrrooms van andere lokale aanbieders. Onze showroom heeft een zeer uitgebreid aanbod. De borden zijn groot en alle soorten vloeren zoals multiplanken, massieve planken, visgraat vloeren, laminaat vloeren, tropische vloeren etc. zijn te bekijken.

Wij hebben inmiddels tientallen vloeren gelegd in Winsum zoals de rood gelakte grenen vloer die op de foto te zien is.

Wij hebben een aanbod voor de kleine portemonnee tot en met de meest exclusieve houten vloeren denkbaar.

Neem contact op!