Visgraat En Andere Figuurvloeren

Mogelijkheden in motief vloeren zijn bijna onbeperkt!

De getoonde visgraat en andere motief vloeren zijn slechts een klein deel van wat wij voor u kunnen leveren en leggen. Er zijn zeer veel verschillende motieven mogelijk. Vooral in tapis zijn de mogelijkheden ongekend. Zo leveren wij ook hongaarse punt, weense punt, blok motief, ladder motief, dubbele visgraat, elleboog motief, steens verband etc.

0 producten
Meest verkocht arrow_drop_down

Showroom

In onze showroom in Groningen hebben wij tientallen voorbeelden van visgraat vloeren en andere motiefvloeren zoals de bekende Hongaarse punt.

Omdat de mogelijkheden zo enorm zijn, zeker ook gelet op de kleuren en houtbehandelingen die gekozen kunnen worden, maken wij vaak een op maat gemaakt proefbord voor een klant waarvoor de gewenste vloer niet op een proefbord staat in onze showroom. Deze of een ander proefbord kunt u dan meenemen naar uw woning om de uitstraling te bekijken op de plek waar uit eindelijk een vloer moet worden gelegd.

Wij begrijpen dat de vloer een hele bepalende factor is in ieder interieur. Daarom proberen wij altijd proefborden te laten zien die een goede representatie zijn van de te verwachten gelegde vloer.