Informatie

Schade Verzekering

Neem contact op!


Bent u verzekert

Heeft u schade opgelopen aan uw houten vloer? Dan is dat heel vervelend en het komt eigenlijk nooit goed uit.
Als u verzekert bent tegen de schade dan heeft u een schaderapport nodig voor de verzekeringsmaatschappij.

Heeft u Schade? Dekt de Verzekering! Laat Holtz een Taxatie rapport maken voor uw Houten Vloer, Parket of Laminaat. Wij vragen een vergoeding voor het opmaken van het rapport. Mochten wij de schade mogen herstellen, dan wordt de gevraagde vergoeding voor het opmaken van het schaderapport van het reparatiebedrag afgehaald.

Heeft u schade

Waar geleefd wordt gaat ook wel eens iets kapot. Een veel voorkomende schade die gerepareert dient te worden is waterschade. Waterschade kan op vele manieren ontstaan. Bijvoorbeeld een overlopende vaatwasmachine, een overlopend riool etc. Daarnaast komt er helaas ook vaak brandschade voor. De schade moet gerepareerd worden of schade is niet meer te repareren en alles moet vernieuwd worden. De eerste vraag die u zich zult stellen over de schade is of deze verzekerd is. Dekt de verzekering de schade, dan zal een taxatie moeten worden gemaakt van de schade. De verzekeringsagent zal bij u langskomen en neemt de schade op. Dan krijgt u te horen hoeveel en op welke wijze de verzekeringsmaatschappij zal uitkeren of niet. Is er schade aan uw houten vloer, parket, tapis, duoplank, multiplank en/of laminaatvloer dan zal een verzekeringsmaatschappij u soms verzoeken naar Holtzvloeren te gaan om daar een nieuwe vloer uitzoeken. Heel vaak ook bent u vrij in de keuze voor het uitzoeken van een houten vloeren leverancier.
U kunt Holtzvloeren verzoeken een offerte/taxatie te maken voor het repareren van de schade of vernieuwen. Gaat de verzekeringsmaatschappij hiermee akkoord dan kunt u de factuur opsturen naar de verzekeringsmaatschappij. Deze zal vaak het bedrag aan u overmaken, soms rechtstreeks aan het houten vloeren bedrijf.

Geldig schaderapport

De Verzekeringsmaatschappij werkt vaak met verschillende bedrijven samen. De bedrijven die een geldig schaderapport mogen opstellen zijn gespecialiseerde houten vloeren winkels.  Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten schade die maar kan ontstaan aan uw houten vloer of laminaatvloer. Schade die kunnen ontstaan zijn bijvoorbeeld waterschades, brandschades, vernieling, schade na een feestje etc. Wij repareren alle schades van massieve planken vloeren, parket, multiplanken, duoplanken,lamelparket planken, mozaiek vloeren, hoogkant vloeren en alle soorten (motief) tapis vloeren.
Na het opmaken van een inspectierapport krijgt de klant een offerte voor reparatie die kan worden ingediend bij de betreffende verzekeringsmaatschappij.

"Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen."

Verdere schade voorkomen

Tijdens het eerste contact en tijdens de inspectie krijgt u van ons, indien mogelijk, tips om verdere schade te voorkomen aan uw houten vloer of laminaatvloer.
 
Heeft u schade en bekijkt u deze pagina dan hier alvast een paar tips om verdere schade te voorkomen.

Waterschade

Om verdere water schade aan meubels en wanden te voorkomen is het uiteraard van belang de schade zo snel mogelijk te herstellen. Hoe meer water er in de vloer komt hoe groter de schade over het algmeen is. Komt er water op de vloer, haal het er dan zo snel mogelijk af met een dweil.
Indien mogelijk de verwarming aanzetten en ventileren. 
Indien mogelijk de vloer open breken, het liefst aan de zijkant, zodat eventuele schade door het openbreken alleen aan de zijkant plaats vind. De plint dekt meestal deze schade weer af. Doordat u de vloer enigzins vrij krijgt van de vloer, kan er lucht onder door. Hierdoor droogt de waterschade sneller en beter op.

Snel handelen

Schade aan uw vloer is altijd heel vervelend. U maakt namelijk continue gebruik van uw vloer. Daarom stappen wij praktisch direct in de auto nadat er contact is geweest over de schade, om een inspectie uit te voeren en om te helpen grotere schade te voorkomen. Wij kunnen vaak pas de echte reparatie uitvoeren als al het vocht weer uit de ruimte is.