Informatie

Houten vloeren visgraat vloer Delfzijl

In Delfzijl in de Provincie Groningen hebben wij een grenen vloer geleverd en gelegd in een portiekwoning in het centrum van Delfzijl.

In de leefruimtes is gekozen voor een grenen vloer die wit is geverfd met speciale vloerverf. De bewoner heeft voor frans grenen gekozen omdat dit deze grenen soort relatief hard is.

Wij hebben een winkel die in Midwolda voor het eerst is opgericht. Vanuit Midwolda is de winkel verhuisd naar Haren, net onder de stad Groningen. Daar heeft de winkel 10 jaar gezeten. Nu zit de winkel in Groningen stad. Delfzijl ligt op een beperkte afstand van de stad Groningen. Het is een belangrijke stad in Groningen, zeker gelet op de ontwikkelingen in de Eemshaven die wonen in Delfzijl doet toenemen.

Zoekt u een houten vloer, visgraat vloer, dan kunt u eens overwegen een kijkje te nemen in onze showroom naast de showrooms van andere lokale aanbieders. Onze showroom heeft een zeer uitgebreid aanbod. De borden zijn groot en alle soorten vloeren zoals multiplanken, massieve planken, visgraat vloeren, laminaat vloeren, tropische vloeren etc. zijn te bekijken.

Wij hebben inmiddels tientallen vloeren gelegd in Delfzijl zoals de wit geverfde grenen vloer die op de foto te zien is.

Wij hebben een aanbod voor de kleine portemonnee tot en met de meest exclusieve houten vloeren denkbaar.

Neem contact op!