Informatie

Houten vloeren Haren

Reeds duizend Houten Vloeren geleverde en gelegd in Haren

Holtz houten vloeren is sinds 2005 actief in de houten vloeren branche voor mensen uit Haren. Voor die tijd zaten wij al in de houten vloeren, maar hadden wij geen showroom. Wij zitten al in de vloeren vanaf midden jaren negentig. Eerst zaten wij in Midwolda met de showroom en vanaf 2006 vanuit Haren. In Haren hebben wij 10 jaar gezeten en zijn toen naar Groningen verhuisd omdat wij een groter pand nodig hadden.

Soorten vloeren

Het aanbod betreft vooral houten vloeren, laminaat al, dan niet gelegd en wij verzorgen ook renovatie en reparatie van houten vloeren en houten trappen. Er zijn 2 soorten vloeren grofweg te onderscheiden. De massieve vloerdelen en de toplaagvloerdelen. De toplaagvloerdelen zijn het meest gevraagd. Deze vloeren zijn stabieler en kunnen ook op vloervewarming geplaatst worden. De meeste nieuwbouw huizen worden standaard met vloerverwarming opgeleverd.

Ons aanbod

Wij zijn in de jaren negentig al begonnen met vloeren in te kopen en door te verkopen. Het begon met oude eiken parketstroken die door ons gelegd werden in bijvoorbeeld een visgraat patroon. Het antiek oude parket haalden wij uit Frankrijk. Eén van ons heeft een aantal jaren in Frankrijk gewoonde en kent alle slopers van oude bouwmaterialen omdat hij bij een renovatiebedrijf voor interieurs werkte. Hij moest oude winkel inrichtingen repareren en plaatsen onder andere. Omdat het bedrijf landelijk werkte, kwam hij door heel Frankrijk en leerde vele adressen kennen voor inkoop van oude bouwmaterialen. Toen hij weer in Nederland kwam heeft hij het idee opgevat om eiken parket te importeren en aan te bieden op de Nederlandse markt. Dat werd meteen een succes.

Showroom in de buurt van Haren

In 2005 hebben wij een showroom geopend en gingen wij ook nieuw eiken hout en laminaat verkopen. Inmiddels hebben wij bijna in elk dorp en stad in Groningen en delen van Drenthe houten vloeren geleverd. Zo ook in de gemeente Haren. Tot in 2016 zijn wij gevestigd geweest aan het Felland in Haren. Wij zijn toen verhuisd naar de stad Groningen vanwege de mogelijkheid een groter pand te betrekken.
Zoekt u een houten vloer of laminaat vloer of wilt u uw houten vloer of trap renoveren, dan bent u van harte welkom in onze showroom. Wij zullen u zo goed mogelijk voorzien van informatie over alle mogelijkheden in houten vloeren land. Ons aanbod omvat alle mogelijkheden op houten vloeren gebied.

Welke vloer past bij u?

Komt u uit Haren, dan is het volgens ons de moeite waard om naast uw lokale aanbieders ook eens een kijkje te nemen bij ons. Onze passie en vakkennis maakt dat wij kwaliteit en uitstekende dienstverlening kunnen aanbieden! Dit alles tegen redelijke prijzen. Wij bieden vloeren aan voor praktisch iedere portemonnee, van een leuke voordelige frans grenen planken vloer tot een zeer exclusieve oud eiken visgraat vloer! U kunt bij ons nog parkeren zonder parkeer geld te hoeven betalen en er is altijd plaats....

Neem contact op!