Informatie

visgraat, houten vloeren, Sneek, Oosterwolde, Steenwijk, Beetsterzwaag

In het stadje Sneek, gelegen tussen Oosterwolde, Steenwijk, Beetsterzwaag hebben wij een visgraat eiken houten vloer geleverd. De klant heeft gekozen voor een echte oude eiken tapis visgraat met naturelle olie afwerking. De plankjes zijn met een grijze patina laag in Nederland aangekomen. Wij hebben ze heel licht geschaafd om de mooie oude look te bewaren. De stroken zijn zeker meer dan 100 jaar oud en zijn afkomstig uit Frankrijk. De eiken stroken zijn daar ook als visgraat vloer gebruikt. Wij leveren al meer dan 15 jaar houten vloeren in dit gebied.

Van de eiken parktstroken hebben wij tapis stroken gemaakt. Hierdoor zijn ze ook op vloerverwarming te plaatsen. De eiken tapis is niet gestopt na het leggen. De donkere randjes blijven mooi zichtbaar.

Wij hebben een winkel die in Midwolda voor het eerst is opgericht. Daarna is de winkel verhuisd naar Haren, net onder de stad Groningen. Daar heeft de winkel 10 jaar gezeten. Nu zit de winkel in Groningen stad. Het gebied waarin Sneek, Oosterwolde, Steenwijk en Beetsterzwaag liggen, is op korte afstand van de showroom in de stad Groningen.

Zoekt u een houten vloer, dan kunt u eens overwegen een kijkje te nemen in onze showroom naast de showrooms van andere lokale aanbieders. Onze showroom heeft een zeer uitgebreid aanbod. De borden zijn groot en alle soorten vloeren zoals multiplanken, massieve planken, visgraat vloeren, laminaat vloeren, tropische vloeren etc. zijn te bekijken.

Wij hebben inmiddels tientallen vloeren gelegd in het gebied waarin Sneek, Oosterwolde, Steenwijk en Beetsterzwaag liggen.

Wij hebben een aanbod voor de kleine portemonnee tot en met de meest exclusieve houten vloeren denkbaar.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op!