Informatie

oude antieke eiken visgraat houten vloeren Arnhem, Nijmegen, Enschede

Holtz is de specialist in oude antieke eiken visgraat houten vloeren, gemaakt van echte originele oude parketstroken die wij importeren uit Frankrijk. Wij maken de eiken stroken weer legklaar en hergebuiken ze in bijvoorbeeld Arnhem, Nijmegen en Enschede. Wij zijn het enige houten vloeren bedrijf in Nederland die alles in eigen hand uitvoeren.

Sinds de midden jaren negentig zijn wij al bezig met het importeren van oude eiken parketstroken. Eén van onze eerste partijen kwam uit Le Mans. Wij waren begin twintig en hadden weinig middelen. Het hout was bijna gratis, maar wij moesten het er wel zelf uithalen. Dus midden in de winter hebben wij daar een paar weken vertoefd. Slapen deden wij in het te slopen pand. Uiteraard hadden wij pech onder, maar het was toch gelukt om de partij in Nederland te krijgen.

In Noord Oost Groningen hadden wij een loods gehuurd. Daar hebben wij de eiken parketstroken naar toe gebracht en begonnen wij met ontspijkeren, zagen en schaven. Ondertussen hadden wij een advertentie gezet in de Telegraaf en hadden wij contact gekregen met een architect in Amsterdam. Deze man heeft toen onze eerste vloer gekocht. Zonder ervaring met het leggen van vloeren hebben wij door het hele huis een oude antieke hergebruikte eiken houten visgraat vloer gelegd. Tot op de dag van vandaag woont de architect nog in dat huis en is hij zeer tevreden met de oude antieke eiken visgraat vloer. Die architect heeft veel klanten aangedragen.

De vloer op de foto is een antiek oude eiken houten visgraat vloer. De vloer is gelegd in een pand in een dorpje gelegen tussen Arnhem, Nijmegen en Enschede. Wij hebben inmiddels meerdere projecten gedaan in Arnhem, Nijmegen, Enschede en omstreken met hergebruikte oude eiken parketstroken.

Zoekt u voor een woning in Arnhem, Nijmegen of Enschede en omstreken een originieel oude eiken visgraat vloer of ander motief, dan is Holtz de specialist in Nederland. Inmiddels zijn de vloeren onze meeste exclusieve vloeren geworden. Het is echt een vak apart en brengt heel veel kennis met zich mee om het goed te doen. Inmiddels zijn wij zeer ervaren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op!