Informatie

visgraat, houten vloeren, Surhuisterveen, Buitenpost, Dokkum, Kollum, Burgum

In het dorpje Burgum, gelegen tussen Surhuisterveen, Buitenpost, Dokkum, Kollum hebben wij een eiken houten planken vloer geleverd. De klant heeft gekozen voor brede massieve eiken planken. Wij leveren al meer dan 15 jaar houten vloeren in dit gebied.

De massief eiken planken zijn verouderd en dubbel gerookt wit geolied. De klant heeft de vloer laten leggen in een landelijk gelegen oude boerderij. De planken zijn verschroefd op latten in verband met de flinke breedte van de planken. Gekozen is ook voor wisselende breedtes die het aanzicht nog origineler maken.

Wij hebben een winkel die in Midwolda voor het eerst is opgericht. Daarna is de winkel verhuisd naar Haren, net onder de stad Groningen. Daar heeft de winkel 10 jaar gezeten. Nu zit de winkel in Groningen stad. Het gebied waarin Surhuisterveen, Buitenpost, Dokkum, Kollum en Burgum liggen, is op korte afstand van de showroom in de stad Groningen.

Zoekt u een houten vloer, dan kunt u eens overwegen een kijkje te nemen in onze showroom naast de showrooms van andere lokale aanbieders. Onze showroom heeft een zeer uitgebreid aanbod. De borden zijn groot en alle soorten vloeren zoals multiplanken, massieve planken, visgraat vloeren, laminaat vloeren, tropische vloeren etc. zijn te bekijken.

Wij hebben inmiddels tientallen vloeren gelegd in het gebied waarin Surhuisterveen, Buitenpost, Dokkum, Kollum en Burgum liggen.

Wij hebben een aanbod voor de kleine portemonnee tot en met de meest exclusieve houten vloeren denkbaar.

Neem gerust contact met ons op voor meer

Neem contact op!