Informatie

visgraat, houten vloeren, Lauwersoog, Aduard, Zuidhorn, Grijpskerk, Grootegast

In het dorpje Zuidhorn, gelegen tussen Lauwersoog, Aduard, Grijpskerk, Grootegast hebben wij een visgraat eiken houten vloer geleverd. De klant heeft gekozen voor een verouderde eiken tapis, a sortering met een naturel witte olie afwerking. Wij leveren al meer dan 15 jaar houten vloeren in dit gebied.

De tapis eiken is verouderd en is daarom niet gestopt na het leggen. Dit past juist goed bij de sfeer van de verouderde tapis stroken. De woning is uit de jaren dertig in landelijke stijl gebouwd.

Wij hebben een winkel die in Midwolda voor het eerst is opgericht. Daarna is de winkel verhuisd naar Haren, net onder de stad Groningen. Daar heeft de winkel 10 jaar gezeten. Nu zit de winkel in Groningen stad. Het gebied waarin Lauwersoog, Aduard, Zuidhorn, Grijpskerk en Grootegast liggen, is op korte afstand van de showroom in de stad Groningen.

Zoekt u een houten vloer, dan kunt u eens overwegen een kijkje te nemen in onze showroom naast de showrooms van andere lokale aanbieders. Onze showroom heeft een zeer uitgebreid aanbod. De borden zijn groot en alle soorten vloeren zoals multiplanken, massieve planken, visgraat vloeren, laminaat vloeren, tropische vloeren etc. zijn te bekijken.

Wij hebben inmiddels tientallen vloeren gelegd in het gebied waarin Lauwersoog, Aduard, Zuidhorn, Grijpskerk en Grootegast liggen.

Wij hebben een aanbod voor de kleine portemonnee tot en met de meest exclusieve houten vloeren denkbaar.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op!