Informatie

visgraat, houten vloeren, Borger, Musselkanaal, Emmen,

In Borger, gelegen tussen Musselkanaal, Emmen hebben wij een multiplank houten vloer gelegd. Wij leveren al meer dan 15 jaar houten vloeren in dit gebied.

In de woonkamer is gekozen voor een planken houten vloer. De sortering is b/c.! Er is gekozen voor de gerookte versie met een naturelle olie afwerking. De planken zijn 22 cm breed, wat een rustige indruk geeft.

Wij hebben een winkel die in Midwolda voor het eerst is opgericht. Daarna is de winkel verhuisd naar Haren, net onder de stad Groningen. Daar heeft de winkel 10 jaar gezeten. Nu zit de winkel in Groningen stad. Het gebied waarin Borger, Musselkanaal en Emmen liggen, is op korte afstand van de showroom in de stad Groningen.

Zoekt u een houten vloer, dan kunt u eens overwegen een kijkje te nemen in onze showroom naast de showrooms van andere lokale aanbieders. Onze showroom heeft een zeer uitgebreid aanbod. De borden zijn groot en alle soorten vloeren zoals multiplanken, massieve planken, visgraat vloeren, laminaat vloeren, tropische vloeren etc. zijn te bekijken.

Wij hebben inmiddels tientallen vloeren gelegd in het gebied waarin Borger, Musselkanaal en Emmen liggen.

Wij hebben een aanbod voor de kleine portemonnee tot en met de meest exclusieve houten vloeren denkbaar.

Neem contact op!