Informatie

oude antieke eiken visgraat houten vloeren Den Haag, Rotterdam, Wassenaar

Holtz is de specialist in oude antieke eiken visgraat houten vloeren, gemaakt van echte originele oude parketstroken die wij importeren uit Frankrijk. Wij maken de eiken stroken weer legklaar en hergebuiken ze in bijvoorbeeld Wassenaar tussen Den Haag en Rotterdam. Wij zijn het enige houten vloeren bedrijf in Nederland die alles in eigen hand uitvoeren.

Sinds de midden jaren negentig zijn wij al bezig met het importeren van oude eiken parketstroken. Eén van onze eerste partijen kwam uit Le Mans. Wij waren begin twintig en hadden weinig middelen. Het hout was bijna gratis, maar wij moesten het er wel zelf uithalen. Dus midden in de winter hebben wij daar een paar weken vertoefd. Slapen deden wij in het te slopen pand. Uiteraard hadden wij pech onder, maar het was toch gelukt om de partij in Nederland te krijgen.

In Noord Oost Groningen hadden wij een loods gehuurd. Daar hebben wij de eiken parketstroken naar toe gebracht en begonnen wij met ontspijkeren, zagen en schaven. Ondertussen hadden wij een advertentie gezet in de Telegraaf en hadden wij contact gekregen met een architect in Amsterdam. Deze man heeft toen onze eerste vloer gekocht. Zonder ervaring met het leggen van vloeren hebben wij door het hele huis een oude antieke hergebruikte eiken houten visgraat vloer gelegd. Tot op de dag van vandaag woont de architect nog in dat huis en is hij zeer tevreden met de oude antieke eiken visgraat vloer.

In Wassenaar (zie foto) en trouwens ook in Den Haag en Rotterdam, hebben wij oude antieke eiken visgraat vloeren gelegd. In het oude gedeelte van het centrum van Rotterdam, dat niet beschadigd is in de oorlog, in Den Haag in het centrum bij een Tandarts en in Wassenaar in een villa hebben wij oude eiken visgraat vloeren gelegd van hergebruikte eiken parketstroken die wij uit Frankrijk halen.

Zoekt u voor een woning in Den Haag, Rotterdam en omstreken een originieel oude eiken visgraat vloer of ander motief, dan is Holtz de specialist in Nederland. Inmiddels zijn de vloeren onze meeste exclusieve vloeren geworden. Het is echt een vak apart en brengt heel veel kennis met zich mee om het goed te doen. Inmiddels zijn wij zeer ervaren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op!