Multiplank eiken toplaag visgraat, hongaarsepunt...

  • event22-01-2019
  • schedule16:00
  • personSteffan
  • timer1 minuut

Multiplank eiken toplaag eiken visgraat, hongaarsepunt vloeren

De multiplank, ook wel duoplank, twinplank, combiplank, lamelparket genoemd, wordt sinds een aantal jaren ook volop gebruikt om eiken visgraat en hongaarsepunt motief vloeren mee te maken.

Voorheen was tapis de te gebruiken methode om een visgraat of hongaarsepunt vloer te creëren. Sinds 2016 ongeveer is dus de multiplank versie groot geworden in Nederland. Tapis wordt steeds meer verdrongen.

De multiplank motiefvloeren zijn sneller te leggen dan de tapis. Dit is de reden waarom de multiplank wordt verkocht. Het scheelt de consument dus geld.

Overigens blijft tapis wel bestaan. Niet elk motief en elke randafwerking is met de multiplank goed uitvoerbaar. Maar voor de gemiddelde visgraat en hongaarsepunt is de multiplank een zeer goed alternatief voor tapis. De multiplank visgraat en hongaarsepunt worden met name met eiken houten toplaag gemaakt.

De strakste vloeren kunnen het beste met tapis worden gemaakt overigens!

Beide soorten kunnen op vloerverwarming en het onderhoud is gelijk.

De levensduur van een tapis is langer.

 

Multiplank eiken visgraat brede en relatief lange stroken. Feitelijk alleen met band te leggen. Bies en staande friesen zijn niet mogelijk. Gelegd in Haren, Groningen

Multiplank eiken visgraat naturel wit geolied Haren Groningen
 

 

Net gelegde multiplank eiken visgraat met band in Haren, Groningen. Het onderhoud is gelijk aan de tapis vorm. Multiplank eiken visgraat naturel wit geolied Haren Groningen
 

 

 

Inmddels niet meer weg te denken uit de houten vloeren speciaalzaken. Eiken visgraat in multiplank/duoplank uitvoering. Goedkoper dan Tapis!

Multiplank eiken visgraat blankhoudend geolied showbord Groningen Holtz Vloeren