Massieve eiken planken met rustige uitstraling

  • event22-01-2019
  • schedule13:00
  • personSteffan
  • timer1 minuut

massief eiken planken met een rustige uitstraling

Massieve planken kunnen een hele rustige uitstraling hebben. Vooral als ze weinig noesten hebben en de planken na de laatste schaafbeurt, volledig gestopt en geschuurd is. Wij noemen dit de chateau uitstraling. Massief eiken planken worden nog steeds geleverd ondanks dat steeds minder schaverijen ze maken. De massieve eiken planken worden langzaam aan vervangen door de multiplank versie. Gelukkig kunnen wij de plank nog leveren in massief hout aan de echt liefhebbers.

Een massieve eiken plank is nog altijd iets bijzonders om te zien. In vergelijking met de eiken multiplank blijft de massieve eiken plank toch net even zijn eigen identiteit behouden. De planken maken een oud huis nog net even wat origineler ogen dan een wanneer een huis belegd is met multiplanken.

 

 

Massieve eiken planken in rustige uitstraling. De planken zijn dubbel gerookt naturel geolied. Wij hebben ze gelegd in winkel tussen Slochteren en Siddeburen

massieve eiken planken dubbel gerookt naturel winkel Slochteren Siddeburen
 

 

Massief eiken planken verlijmd op spaanplaat. De kleur is dubbelgerookt old english geolied. Massief eiken vloerplanken  dubbel gerookt old english geolied Groningen gelegd
 

 

 

Deze massieve eiken planken hebben wij gelegd in de showroom in Haren. De planken zijn naturel wit geolied. Een streepje spint hout is zichtbaar.

Massief eiken vloerplanken naturel wit blankhoudend geolied Haren Groningen gelegd
 

 

 

Deze massieve eiken planken zijn naturel wit geolied. De planken zijn redelijk smal en hebben niet te veel noesten.  Het witte vlugje maakt dat de planken nog weer iets rustiger lijken.

Massief eiken vloerplanken naturel wit geolied in Assen gelegd
 

 

Deze massieve eiken planken is zwevend gelegd. De ruimte is niet al te breed. De vloer is opgeleukt met een vloerschildering.

Massief eiken planken naturel wit geolied Haren Glimmen Groningen gelegd
 

 

Massieve eiken planken van 2 cm dik met v-groef. De planken zijn bruin geolied en gelegd in Glimmen, vlak bij Eelde Paterswolde

Massief eiken vloerplanken bruin geolied gelegd in Glimmen bij Eelde Paterswolde