Massieve eiken planken landelijke uitstraling

  • event22-01-2019
  • schedule14:00
  • personSteffan
  • timer2 minuten

Massieve eiken planken kunnen een landelijke uitstraling krijgen door de behandelingen die door ons worden uitgevoerd.

Als wij een landelijke stijl willen bereiken dan moeten wij op een bepaalde manier de eiken planken laten schaven door de schaverij. De planken die niet geschuurd zijn na de laatste schaafbeurt ogen een beetje ruig. Dit komt doordat de houttekening goed zichtbaar blijft en er ruige vlekken ontstaan door de beitelslag van de schaafmachine. Ook het stoppen van de noestgaten kan gedaan worden op een manier die de plank wat ruiger laat ogen.

De planken worden nog steeds geleverdi in massief eiken hout met veer en groef en vellingkant, maar dit is aan het veranderen. De massieve eiken vloerdelen worden steeds minder geproduceerd. De multiplank heeft het overgenomen van de massieve planken.  Wilt u een houten vloer die behoorlijke landelijke oogt, dan is een massieve plank de beste optie. De naadjes, het klein beetje hol of bol staan, de diepe tekening en scheurvorming maken de plank echt houterig. Gelukkig is het nog leverbaar. De planken zijn gemiddeld rond de 2 meter lang en 18 cm breed. De planken zijn 2 cm dik.

Deze massieve eiken planken zijn enkel gerookt wit geolied. De vloer is gelegd in Glimmen bij Haren in provincie Groningen. De planken zijn een tikkeltje ruig wat welkom is in een leefkeuken ruimte als deze. Een keuken is de meest intensief gebruikte ruimte in huis. De landelijke stijl geeft weinig problemen.

massieve eiken vloerplanken landelijke stijl leefkeuke Glimmen Haren Groningen Holtz vloeren
 

 

Massieve eiken vloerplanken gelegd in bij Slochteren en Hoogezand door Holtz Vloeren. De plank is enkel gerookt naturel geolied. De vloer is zwevend gelegd, dus met spanveren aan de zijkant. De noesten zijn niet helemaal dicht gestopt en blijven beetje ruig. Echte vloer waarop geleefd mag worden. Massieve eiken plank landelijk Slochteren Hoogezand Holtz Vloeren
 

 

Massieve eiken planken met trapje ook van eiken hout. De vloer is afgewerkt met naturel witte olie. De vloer is gelegd in Zuidlaren.

 

massieve eiken vloerplanken Holtz Vloeren
 

 

 

Eiken massieve vloerplanken gelegd dwars op de kamer vloer de keuken in, die nog geplaatst moet worden. Gelegd in Slochteren bij Hoogezand.

massieve eiken vloerplanken gelegd in Slochteren bij Hoogezand Holtz Vloeren
 

 

Massieve eiken planken gelegd in Stadkanaal. De vloer is naturel wit geolied en heeft eiken opstaande plinten.

massieve eiken vloerplanken Stadskanaal Holtz Vloeren
 

 

Brede massieve eiken plinten met opstaande eiken plinten gelegd in Muntendam, vlak bij Veendam. De vloer is naturel geolied.

massieve eiken brede vloerplanken Veendam Muntendam Holtz Vloeren
 

 

Eiken massieve vloerplanken, gerookt wit geolied. De vloer is in Glimmen bij Haren gelegd in de provincie Groningen.

eEiken massieve vloerdelen enkel gerookt wit Glimmen Haren Groningen
 

 

 

Deze schitterende massieve eiken houten vloerdelen zijn gelegd op een slaapkamer in de stad Groningen. De houten vloer is afgewerkt met naturelle olie en is gerookt.

massieve eiken houten vloerdelen gerookt naturel Groningen Holtz Vloeren
 

 

Deze massieve eiken houten vloerdelen zijn zwaar gerookt wit geolied. De vloer is gelegd in de stad Groningen.

massieve eiken vloerplanken zwaar gerookt Groningen Holtz Vloeren
 

 

Eiken houten massieve houten vloerplanken. De planken zijn enkel gerookt naturel geolied met monocoat. De vloer is gelegd in Haren, Groningen.

massieve eiken houten vloerplanken Haren Groningen Holtz Vloeren
 

 

Eiken massieve houten vloer gelegd in hal. De vloer is afgewerkt met floorservice naturelle olie en is gerookt. De vloer is gelegd in Slochteren bij Hoogezand.

massieve eiken vloerplanken floorservice olie Slochteren Hoogezand Holtz Vloeren
 

 

Massieve eiken houten vloer afgewerkt met esco witte olie. De vloer is gelegd bij Midwolda, Scheemda vlak bij Winschoten.

massieve eiken houten vloer Midwolda Scheemda Winschoten Holtz Vloeren
 

 

Houten vloer van massief eiken gemaakt. Verlijmd gelegd in deze woning in Groningen. De vloer is afgewerkt met woca olie.

massieve eiken vloerplanken esco olie Holtz Vloeren