Massief eiken planken verouderd

  • event23-01-2019
  • schedule12:00
  • personSteffan
  • timer2 minuten

Massief eiken planken origineel verouderd

Heeft u een boerderij achtig onderkomen of een jaren dertig huis of een ander pand waarin een sfeervolle wat oud lijkende vloer past, dan is een massief eiken verouderde vloer een goede optie.

Een massieve plank oogt vaak al wat ruig vanwege de naadjes en opstaande randjes en hol en bol trekken van de planken. Als de planken dan ook nog eens zijn gerookt en getrommeld bijvoorbeeld dan ontstaat een vloer die een oude, geleefde sfeer heeft.

De planken kunnen verlijmd worden op zwevend gelegd. Vraag ons naar de meest geschikte methode voor uw pand en wensen.

Eiken planken zijn niet weg te denken uit Hollandse huizen. Nederland kent een grote traditie op het gebied van het gebruik van eiken hout. Eiken bomen groeien om ons heen, dus die werden vroeger indien nodig gebruikt voor onder andere vloerhout. Tegenwoordig komt het vloerhout uit heel Europa. Nederland is 1 van de beste en meest producerende eiken houten vloeren landen ter wereld.

 

 

Prachtige massief eiken verouderde vloerdelen. De vloer is behandeld met een old english olie. De planken zijn getrommeld, geschraapt en gerookt.

Origineel verouderde getrommelde eiken vloerplanken Groningen Holtz Vloeren
 

 

Getrommelde massief eiken vloerplanken. De planken zijn ook gerookt. De olie die gebruikt is is van woca. Origineel verouderde getrommelde eiken vloerplanken Groningen Holtz Vloeren
 

 

 

Origineel verouderde vloerplanken. De veroudering bestaat uit trommelen, met de hand geschraapt en gerookt. De kleur olie die is gebruikt is wit van floorservice.

Origineel verouderde getrommelde eiken vloerplanken Groningen Holtz Vloeren
 

 

 

Verouderde massief eiken vloerdelen geplaatst op regels. De vloerdelen zijn heel breed. Deze vloer is zeer bijzonder omdat bijna niemand massieve planken levert die 60 cm breed zijn.

Origineel verouderde getrommelde eiken vloerplanken Groningen Holtz Vloeren
 

 

Prachtige massieve eiken verouderde houten vloer. Helaas is de kamer nog niet ingericht. De vloer is net gelegd, vandaar. De kleur is enkel gerookt wit. De planken zijn door ons getrommeld in de werkplaats.

Origineel verouderde getrommelde eiken vloerplanken Assen Holtz Vloeren
 

 

In een dergelijk pand hoort als van zelf sprekend een liefst oude, of oud lijkende nieuwe eiken vloer. Dat laatste zijn wij aan het binnendragen.

Origineel verouderde getrommelde eiken vloerplanken Groningen Holtz Vloeren
 

 

Aan het water staat een heel mooi oud pand in Winsum. Daar hebben wij deze vloer geleverd. De klant wilde een sleetse oude uitstraling. De vloer past ook prima bij de stijl meubels.

Origineel verouderde getrommelde eiken vloerplanken Winsum Groningen Holtz Vloeren
 

 

 

In Appingedam Delfzijl is deze massief eiken planken vloer geleverd. De planken zijn verouderd en afgewerkt met corcol van aquamarijn.

Origineel verouderde getrommelde eiken vloerplanken Appingedam Delfzijl Holtz Vloeren