Laminaat, PVC vloeren

Auteur :
Geschatte leestijd: 1 Minuten, 49 Seconds
Datum : 23-01-2019

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren zijn zo ongeveer begin jaren negentig van de vorige eeuw populair geworden. Daarvoor werd er vooral vloerbedekking gelegd in verblijfsvertrekken. De eerste laminaat vloeren waren heel goed. Ze moesten nog verlijmd worden op de bestaande constructievloer.

Al gauw kwam daar verandering in. Er werd een klikverbinding bedacht. Deze klikverbinding was toch wel het kwetsbaarste onderdeel van de laminaatvloer. Maar de voordelen waren groot. De laminaat hoefde nu niet meer verlijmd te worden. Dit maakte laminaat heel geschikt om zelf te leggen. Laminaat werd en is nog steeds de meest verkochte vloer in Nederland. Circa 12 miljoen vierkante meter wordt er jaarlijks verkocht.

Laminaat leek eerste altijd een beetje nep. Maar de ontwikkelingen volgend elkaar rap op. Tegenwoordig is laminaat mooi en lijkt het echt op hout. De kwaliteit is over het algemeen goed. Zeker als een iets dikkere soort wordt gekozen met een hdf drager.

De levensduur is goed, vaak 15 tot 25 jaar. Het onderhoud is makkelijk. Dit is een van de grootste voordelen van laminaat. Ook de aanschaf prijs is een groot voordeel op bijna elke andere vloersoort.

Wij leveren al meer dan 12 jaar laminaat en onze collectie wordt continue uptodate gehouden.

 

 

In schoenen winkels in Assen, Drachten en Leeuwarden hebben wij laminaat gelegd. De planken zijn lang en breed.

Laminaatvloer winkelpand Assen Holtz Vloeren
Bekijk product >

 

Deze laminaat vloer hebben wij gelegd tussen Winschoten en Stadskanaal. Een dergelijke vloer gaat makkelijk 20 jaar mee en is ronduit voordelig te noemen. Laminaat vloer Winschoten Holtz Vloeren
Bekijk product >

 

 

In een appartement is laminaat prima te leggen. Met de juiste geluidsreducerende ondervloer kan hij prima in een appartement worden gelegd.

Laminaat vloer appartement geluidsreducerende ondervloer Groningen Holtz Vloeren
Bekijk product >

 

 

Deze witte laminaatvloer is een oud boerderijdeel gelegd. De witte kleur is met laminaat geen probleem. Wit blijft wit. Dat is met hout anders. Dus een goede keuze als u een witte vloer wilt is Laminaat of PVC

Laminaatvloer wit boerderij Beerta Bad Nieuweschans Holtz Vloeren
Bekijk product >

 

Laminaat kan prima op vloerverwarming. De rc-waarde is lager dan bijvoorbeeld die van een houten multiplank vloer of een tapis vloer. Er is een speciale ondervloer die gebruikt kan worden zodat de laminaat niet verlijmd hoeft te worden om toch voldoende de warmte door te laten.

Laminaat op vloerverwarming Groningen Holtz Vloeren
Bekijk product >

Uw vertrouwen is onze trots

Holtz vloeren import BV heeft een leg- en leveringsservice door heel Nederland.