Holtz vloeren specialiteiten

  • 07-02-2019
  • 14:00
  • 1 minuut

Sinds midden jaren negentig van de vorige eeuw zijn wij al bezig met het inkopen, klaarmaken en leggen van oude parketstroken vloeren in alle voorkomende motieven, maar vooral in visgraat, hongaarsepunt en rechtgelegd.

 

 

Dit is de meest bijzondere specialiteit van Holtz Vloeren. De echte oude eiken parketstroken in visgraat of ander motief gelegd. Wij importeren de stroken uit Frankrijk, maken ze legklaar en leggen ze ook bij de betreffende klant. Niemand in Nederland dit doet zo!

Antiek Oude Parketstroken visgraat vloer Amsterdam Holtz Vloeren
Bekijk product >

 

Massief eiken houten vloerdelen is ook een specialiteit van ons. Niet veel bedrijven leggen nog massieve eiken planken in verband met de werking waar ze bang voor zijn. Wij vinden de planken het mooist en blijven ze daarom verkopen. Met beleid leggen doet wonderen. Massieve eiken houten vloerdelen Glimmen Groningen Holtz vloeren
Bekijk product >

 

 

In de stad Hoogezand, vlak bij Groningen is deze multplank gelegd. De kleur is wit. Multiplank wordt ook wel lamelparket genoemd.

Houten Vloeren Groningen multiplank wit eiken toplaag
Bekijk product >

 

 

Wij zijn experts in het leggen van alle soorten houten vloeren, laminaat en pvc. Van planken tot visgraat tot traprenovatie, wij doen alles.

Leggen monteren houten vloer Amstersdam Vondelpark Holtz Vloeren
Bekijk product >

 

Extreme brede massief eiken vloerdelen tot 60 cm kunnen wij leveren. De planken worden aan de luchtgedroogd en opgelat tot ze voldoende droog zijn. Wij monteren ze op eiken regels. Zodoende is er minimale hol en bol trekking. Naden kunnen wel ontstaan.

Extreem eiken vloerplanken Glimmen Holtz Vloeren
Bekijk product >