Traprenovatie

Auteur :
Geschatte leestijd: 2 Minuten, 18 Seconds
Datum : 14-02-2019

Trappen zijn vaak van hout met houten treden. De treden zijn onderhevig aan slijtage. Een trap is vaak geschilderd of gelakt of geolied. Op een gegeven moment kan het gebeuren dat de traptreden niet mooi meer zijn of u wilt een andere houtsoort. Dan is er de mogelijkheid de trap te renoveren.

Wij voeren traprenovaties uit met overzettreden of met op maat gemaakte massieve houtdelen.

De traptredes kunnen met vele houtsoorten worden bekleed. De meest gebruikte is eiken hout. Ook omdat eiken prima een kleur mee te geven is.

De trapwanden worden vaak niet bekleed, maar de stootborden eventueel wel. Is het een open trap, dan zijn de treden onder, boven en achter te bekleden. De onderkant doen wij dan vaak met eiken fineer afwerken.

 

 

Renostairs is één van de merken die wij gebruiken voor het renoveren van trappen. Er zijn 10 houtsoorten leverbaar in dit systeem. Daarnaast gebruiken wij ook andere merken en maken wij soms traptredes op maat als de situatie daar om vraagt.

traptreden overzet systeem Renostrairs Holtz Vloeren Groningen
Bekijk product >

 

In Haren, Groningen wordt hier een trap gerenoveerd met overzettreden. Ook worden er stootborden van eikenhout gemonteerd. Eiken overzet traptredes monteren Haren Groningen Holtz Vloeren
Bekijk product >

 

 

In de stad Hoogezand, vlak bij Groningen is deze multplank gelegd. De kleur is wit. Multiplank wordt ook wel lamelparket genoemd.

Eiken overzettreden traprenovatie Haren Groningen Holtz Vloeren
Bekijk product >

 

 

Nadat de overzettraptreden zijn geplaatst, wordt de vloer geolied. 24 uur wachten en dan kan de trap voorzichtig worden betreden. De  trap is gerenoveerd in Haren Groningen.

Eiken overzettreden stootborden geolied woca Haren Groningen Holtzvloeren
Bekijk product >

 

In Amsterdam zijn wij bezig een oude trap te renoveren. Voor dit soort trappen zijn geen kant en klare overzettreden beschikbaar. Wij hebben mallen gemaakt van de oude treden en hebben in de werkplaats treden gemaakt.

Renoveren oude trap Amsterdam op maat gemaakte eiken treden Holtz Vloeren

Bekijk product >

 

 

Door de verlichting en de kleur van de grenen vloerdelen is deze kledingwinkel zo sfeervol geworden.

Op maat gemaakte eiken traptredes monteren Amsterdam holtz Vloeren
Bekijk product >

 

Op leg traptredes op maat gemaakt van eiken hout zijn geplaatst in een pand in Amsterdam. De tredes zijn afgewerkt met olie.

Eiken opleg traptredes plaatsen Amsterdam Holtz Vloeren
Bekijk product >

 

Met de hand worden de zo juist geplaatste overzettreden geschuurd voordat de trap in de olie wordt gezet. Laatste hand leggen schuren overzettreden eiken hout Renostairs Haren Groningen
Bekijk product >

 

 

 

 De grenen vloerdelen, zijnde de constructievloerdelen zijn teruggebracht in het interieur. Heel veel van dergelijke constructie vloeren zijn teniet gedaan door vervanging van platen. De trend is nu om deze vloerdelen te gebruiken. Gerestaureerd in Amsterdam

Grenen constructievloerdelen amsterdams grachtenpand Holtz Vloeren restauratie
Bekijk product >

 

Grenen verdiepings constructie planken. Gesloopt in frankrijk. Klaar voor hergebruik. Het zijn wisselende breedtes. De planken zijn behoorlijk dit, tot 3 cm.

Oude grenen planken gesloopt Frankrijk wisselende breedtes holtz vloeren
Bekijk product >

 

Grenen declassee gelegd in Groningen en volledig gestopt. Daarna geverfd met woca floorpaint. Let op, soms komt er hars uit het grenen. Dit is vooral op witte verf een probleem.

Frans grenen houten vloerplanken wit woca floorpaint Groningen Holtz Vloeren
Bekijk product >

 

Uw vertrouwen is onze trots

Holtz vloeren import BV heeft een leg- en leveringsservice door heel Nederland.