Traprenovatie

  • 14-02-2019
  • 13:00
  • 1 minuut

Trappen zijn vaak van hout met houten treden. De treden zijn onderhevig aan slijtage. Een trap is vaak geschilderd of gelakt of geolied. Op een gegeven moment kan het gebeuren dat de traptreden niet mooi meer zijn of u wilt een andere houtsoort. Dan is er de mogelijkheid de trap te renoveren.

overzettreden

Wij voeren traprenovaties uit met overzettreden of met op maat gemaakte massieve houtdelen.

De traptredes kunnen met vele houtsoorten worden bekleed. De meest gebruikte is eiken hout. Ook omdat eiken prima een kleur mee te geven is.

De trapwanden worden vaak niet bekleed, maar de stootborden eventueel wel. Is het een open trap, dan zijn de treden onder, boven en achter te bekleden. De onderkant doen wij dan vaak met eiken fineer afwerken.

 

Renostairs is één van de merken die wij gebruiken voor het renoveren van trappen. Er zijn 10 houtsoorten leverbaar in dit systeem. Daarnaast gebruiken wij ook andere merken en maken wij soms traptredes op maat als de situatie daar om vraagt.

Bekijk product >

 

Eikenhout

In Haren, Groningen wordt hier een trap gerenoveerd met overzettreden. Ook worden er stootborden van eikenhout gemonteerd.

Bekijk product >

Multiplank

In de stad Hoogezand, vlak bij Groningen is deze multplank gelegd. De kleur is wit. Multiplank wordt ook wel lamelparket genoemd.

Bekijk product >

grenen

Door de verlichting en de kleur van de grenen vloerdelen is deze kledingwinkel zo sfeervol geworden.

Bekijk product >