Leggen, Onderhoud, Renoveren, Reparatie van houten vloeren

Auteur :
Geschatte leestijd: 4 Minuten, 21 Seconds
Datum : 07-02-2019

Leggen / monteren - onderhoud - renovatie - reparatie houten vloeren

Houten vloeren moeten nadat ze aangeschaft zijn ook nog even gelegd worden natuurlijk.
In veel gevallen wordt de houten vloer door de kopers zelf gelegd. Maar, niet iedereen is in staat een vloer te leggen om wat voor reden dan ook.

Wij leggen / monteren houten vloeren. Als iemand een vloer bij ons heeft gekocht en ze willen hem door ons laten leggen, dan komen wij altijd de ruimte bekijken en inmeten. Dit doen wij in principe alleen als de vloer verkocht is. De prijs zou nog iets kunnen afwijken van de onder voorbehoud afgesproken prijs in de winkel. Vaak verandert de definitieve prijs na inmeting nauwelijks tot niet.

Wij leggen alle soorten houten vloeren, laminaat- en pvc vloeren. Onze leggers zijn professionals. Als de vloer komen leggen, dan kost dat wat, maar dan mag u ook vakwerk verwachten.

Onderhoud

Een houten vloer behoeft onderhoud. Het is een slijtproduct. Het wordt gebruikt en dus slijt het. De olie of lak afwerking slijt door gebruik. Onderhoud is dus noodzakelijk om de vloer zolang mogelijk goed en mooi te houden.

Een met olie afgewerkte vloer heeft jaarlijks onderhoud nodig. Als men dit doet, dan kan men in lengte van jaren de vloer mooi houden.

Een met lak afgewerkte vloer moet regelmatig gepolisd worden. Dit verlengt de levensduur van de laklaag.

Wij verzorgen onderhoud op verzoek.

Renovatie reparatie

Als uw houten vloer om wat voor reden dan ook niet mooi meer is, dan kunnen wij hem renoveren en eventueel repareren. Vaak is een houten vloer nog lang niet af, ook al is hij lelijk geworden.

Door het schuren met de walsschuurmachine komt nieuwhout weer naar boven.

Wij renoveren aan de lopende band houten vloeren.

Laminaat- pvc vloeren

Laminaat vloeren en pvc vloeren behoeven geen onderhoud, enkelt zorgvuldig gebruik!

 

 

Nadat de vloer met de walsschuurmachine is geschuurd wordt met een kantschuurmachine de kanten geschuurd van deze eiken blokmotief tapis vloer in Haren Groningen.

Kanten schuren eiken tapis vloer Haren Groningen
Bekijk product >

 

In Groningen bij het voormalig Oosterpark stadion hebben wij een moso bamboe vloer gelegd en afgewerkt met olie. De vloer verlijmd omdat er vloerverwarming onder zit. Leggen afwerken olie woodboy bamboe vloer moso Groningen
Bekijk product >

 

 

In Delfzijl onderhouden wij regelmatig een eiken vloer die wij ook geleverd hebben. Het gebruik is nergens zo intensief als in een kroeg waar honderden mensen op staan de springen en doen en bier te morsen. Met de woodboy wordt de eiken vloer eerst schoongemaakt en daarna geolied.

Onderhoud houten vloer kroeg Delfzijl
Bekijk product >

 

 

Op de verdieping en begane grond hebben wij een eiken vloer gemonteerd. De vloer wordt op de foto afgewerkt met lak. Het huis staat in Blaricum.

Villa Blaricum eiken houten vloer leggen en afwerken
Bekijk product >

 

Uitzetten eerste rij is met een figuurvloer als de hongaarsepunt van groot belang. Je wilt hem mooi in het midden hebben zodat bij de zijkanten aan beide kanten de zelfde breedte overblijft van een rij. Deze vloer wordt door ons gelegd in Blaricum.

Uitzetten eerste rij eiken hongaarsepunt villa Blaricum
Bekijk product >

 

Extreem brede eiken vloerdelen worden op eiken regels geplaatst. De vloerdelen zijn gemaakt van massief eiken en zijn tot 60 cm breed. De vloer wordt gelegd in Glimmen, Haren in Groningen.

plaatsen brede eiken vloerdelen eiken regels Glimmen
Bekijk product >

 

Nadat de eiken vloer is gelegd brengen wij de olie aan. Het is een woca olie. De machine die daarvoor wordt gebruikt is de woodboy.

Afwerken woca olie woodboy in Glimmen Groningen
Bekijk product >

 

 

In dit boerderijdeel van een oude boerderij in Glimmen aan de Rijksstraatweg hebben wij net de vloer gelegd en geolied. Nog even paar dagen laten drogen en dan kan de ruimte worden ingericht.

Brede eiken planken vloer gelegd woca olie afgewerkt Glimmen Groningen
Bekijk product >

 

De eerste olie laag wordt aangebracht op de brede eiken vloerdelen in dit boerderij deel in Glimmen Groningen.

aanbrengen eerste olie laag Glimmen Haren eiken vloerdelen
Bekijk product >

 

Wij hebben de visgraat in het hoofd trein station van Groningen gerepareerd. Een koffiemachine lekte water en de visgraat kwam los. Daarna hebben wij de hele vloer in de onderhoudsolie gezet. Tot 3 keer toe hebben wij de vloer gerepareerd!

visgraat station groningen onderhoud Holtz Vloeren
Bekijk product >

 

In een villa in Wassenaar hebben wij deze woonkamer vloer geschuurd en opnieuw in de lak gezet. Het betreft een eiken blokmotief tapis vloer.

Eiken blokmotief geschuurd villa Wassenaar
Bekijk product >

 

Een museum in Den Haag benaderde ons om een vuren houten vloer te renoveren. De kanten worden met een handschuurmachine geschuurd.

Schuren vuren vloer in Museum Den Haag
Bekijk product >

 

De grote oppervlaktes worden met de walsschuurmachine geschuurd in dit museum in Den Haag.

Vuren vloer schuren met walsschuurmachine Den Haag Holtz Vloeren
Bekijk product >

 

Op de knieen wordt de lak aan gebracht op de net geschuurde vuren houten vloer in Haags museum.

Lak aanbrengen op houten vuren vloer Den Haag Museum Holtz Vloeren
Bekijk product >

 

Wij zijn in stadhuis van Naarden in de trouwzaal een eiken bourgogne vloer te plaatsen. Het onderhoud van de vloeren in de rest van het stadhuis doen wij ook. De vloer moest vernieuwd worden omdat er houtrot zat in de verdiepingsvloer. De hele verdiepingsvloer inclusief de balken zijn vervangen.

Stadhuis Naarden plaatsen eiken bourgogne trouwzaal Holtz vloeren
Bekijk product >

 

Wij hebben net de trapgerenoveerd met eiken traprenovatie overzettreden. De treden worden licht geschuurd voordat ze in de olie worden gezet. Deze traprenovatie hebben wij gedaan in Groningen.

Plaatsen eiken overzettreden traprenovatie Groningen Holtz Vloeren

 

 

 

Wij hebben de eiken vloer gerenoveerd in Zuidhorn vlak bij Groningen. De vloer is eerst helemaal kaal geschuurd en daarna in de monocoat vloerolie gezet. Vervolgens zijn nieuwe opstaande plinten geplaatst.

eiken vloer geschuurd en geolied in Zuidhorn bij Groningen vloer renovatie

 

 

 

Uw vertrouwen is onze trots

Holtz vloeren import BV heeft een leg- en leveringsservice door heel Nederland.