Multiplanken eiken toplaag Landelijke uitstraling

Auteur :
Geschatte leestijd: 2 Minuten, 23 Seconds
Datum : 22-01-2019

Wilt u een eiken multiplank met een iets of een flinke landelijke uitstraling? Deze planken zijn prima te maken. Doormiddel van een aantal bewerkingen krijgt de plank een landelijke uitstraling.

De multiplank met landelijke uitstraling, door ons ook wel herberg genoemd, oogt wat ruiger dan de rustige multiplank versies, ook wel chateau genoemd. De tekening van het eiken hout blijft goed zichtbaar in deze serie multiplanken. Door dat de vloerplanken alleen zijn geschaafd zijn er ook ruige schaafvlekken aanwezig. Het pigment van de olie hoopt zich hier vaak wat op en dat maakt dat de vlekken nog meer opvallen. Dit alles bij elkaar geeft de toplaag planken een uitstraling waarop geleefd mag worden. De vloerplanken zien er immers al een beetje ruig uit.

De multiplanken komen in verschillende breedtes. De gemiddeld geleverde breedte is 22 cm. Dit is behoorlijk breed. De toplaag van de planken is meestal 4 mm dik. Dit geeft de vloer een behoorlijke levensduur.

Door normaal gebruik zal de plank niet slijten. Alleen als de vloer geschuurd wordt met de walsschuurmachine, dan zal de toplaag echt dunner worden.

 

Multiplank eiken gerookt wit landelijke stijl gelegd in Groningen in jaren dertig 30 woning

Multiplank enkel gerookt wit geolied herberg, landelijk gelegd in Groningen
Bekijk product >

 

Multiplank met eiken toplaag gelegd in de buurt van Eelde, Paterswolde en Roden. De plank ligt in een boerderijtje en past daar prima. Hij is iets ruig, dus er kan op geleefd worden. De kleur is enkel gerookt wit geolied. multiplank eiken toplaag landelijke uitstraling Eelde Paterswolde Roden
Bekijk product >

 

 

Voorbeeld bordje van herberg stijl ook wel landelijke stijl genoemd, eiken multiplank dubbel gerookt wit

Voorbeeld bordje van herberg stijl landelijke stijl eiken multiplank dubbel gerookt wit
Bekijk product >

 

 

Eiken multiplank in landelijke, herberg stijl, gelegd in Groningen. De houten vloer is wit geolied. Normaal is dit geen pratische kleur, maar omdat de herberg beetje ruig is is het ontstaan van looppaden, minder vervelend dan op een chateau multiplank

Eiken toplaag multiplank landelijke herberg stijl gelegd in Groningen
Bekijk product >

 

Eiken multiplank 22 cm breed wit geolied landelijke stijl gelegd in Groningen. De vloer is wit geolied, maar er zit niet een witte was op. De vloer zal naar verloop van tijd verkleuren en nog mooier worden.

Eiken multiplank 22 cm breed wit geolied landelijke stijl gelegd in Groningen
Bekijk product >

 

Eiken multiplank duoplank wit geolied landelijke stijl gelegd in Haren door Holtz Vloeren. Heeft u een hond zoals de mensen van de vloer op de foto, dan kan dat het beste in combinatie met een multiplank uit de landelijke serie en met een olie afwerking. De sporen die ontstaan en de krassen die ontstaan door de hond zijn het minst opvallend op de vloeren uit de landelijke serie.

Eiken multiplank duoplank wit geolied landelijke stijl gelegd in Haren door Holtz Vloeren
Bekijk product >

 

Multiplank gelegd van solidfloor in Heemstede. De multiplank is zwaargerookt en naturel geolied.

eMultiplank eiken naturel geolied zwaar gerookt Heemstede Noord Holland
Bekijk product >

 

 

Rustige multiplank dubbel gerookt wit geolied gelegd in grote leefkeuken in Laren.

Multiplank eiken dubbel gerookt wit geolied gelegd in Laren bij Amsterdam
Bekijk product >

 

Multiplank eiken gerookt naturel wit geolied. De vloer is gelegd in de slaapkamers van een boerderij in Noordlaren in Drenthe.

Eiken multiplank duoplank enkel gerookt naturel wit gelegd in Noordlaren Drenthe
Bekijk product >

 

Uw vertrouwen is onze trots

Holtz vloeren import BV heeft een leg- en leveringsservice door heel Nederland.