Terug

Woningbouw Suiker Unie Terrein Complex in Groningen

 De verwachting is dat het voormalig Suiker Unie complex bij het Hoendiep aan de West kant van de stad Groningen, Richting Hoogkerk gereed gemaakt zal worden voor woningbouw. Met het sluiten van de fabriek kwam er een enorm terrein braak te liggen. De Fabriek wordt op dit moment van schrijven, 24 juli 2009 ontmanteld. De Gemeente heeft het terrein reeds aangekocht begin 2009. Dit ondanks dat de gemeente Groningen ook fors heeft geinvesteerd in de wijk Meerstad waar reeds begonnen is met het gereed maken van de infrastructuur. De gemeente denkt, ondanks de huidige moeilijke omstandigheden in de verkoopmarkt van nieuwe woningen, dat in de toekomst het complex/terrein van de voormalige Suiker Unie Fabriek in Groningen zeer geschikt is voor grootschalige woningbouw. Het terrein ligt zeer dicht tegen het centrum van de stad en toch ook aan de goede kant van de stad. De infrastructuur rond dit gebied wordt op het moment volledig gemoderniseerd. De vernieuwing van de zuidelijke ringweg is al bijna klaar. De toekomst zal uitwijzen of de gemeente met dit terrein een goed aankoop heeft gedaan. De geplande woningbouw kan nog wel even opzich laten wachten, gelet op de geplande woningbouw in de Meerstad. Hier moeten meer dan 10,000 woningen gaan verrijzen de komende tien jaar.
Holtzvloeren is leverancier van houten parket en laminaat vloeren en is alszodanig leverancier van vloeren in vele nieuwbouwprojecten. Wij hebben onder andere in Eelderwolde zeer veel vloeren afgeleverd.
Holtz vloeren is gevestigd in Haren, waar haar showroom is gevestigd. De showroom is gevestigd op het industrieterrein Felland.
Mocht u een woning kopen op het voormalige complex, terrein van de Suiker Unie in Groningen, of elders, en u heeft een houten parket of laminaat vloer nodig dan is het zeker de moeite waard eens bij ons langs te komen in onze showroom. Wij leveren alle soorten houten vloeren, ook voor op vloerverwarming. Daarnaast verzorgen wij reparatie, renovatie en onderhoud van alle houten vloeren.