Terug

Woca Trip Trap (hardwax)olie en lakken

Woca werd voorheen Trip Trap genoemd. Het merk is afkomstig uit Denemarken. De Woca Trip Trip produkten voor de afwerking van houten vloeren bestaat uit:

  • Vloer olien
  • Vloer zepen
  • Vloer lakken
  • Onderhoud Olievloer
  • Onderhoud zeepvloer
  • Onderhoud Lakvloer

Vloer Olien

De Vloer olien bestaan uit de High Solid Masterolie, de Master Olie en de Colour Olie. De natuurlijke olien zorgen voor een slijtvast oppervlakte en daarbij blijft de houtstructuur goed zichtbaar en wordt zelfs versterkt. De olien worden geleverd in diverse kleuren. De Hardwaxolien zijn water en vuil afstotend. De kleur is als mat en natuurlijk te omschrijven. Bij deze olien wordt vloer zeept verkocht voor het dagelijkse onderhoud. Daarnaast zijn er voor de wat intensievere onderhoudsbeurten onderhoudsolien.

Vloer Lakken

Olielak: Wilt u graag uw vloer lakken dan kan dit met een lak waarin ook olie zit. Hierdoor blijft de houtstructuur goed zichtbaar en behoud u de voordelen van lak en olie. Met dit produkt kunt u een bestaande olie ook dichtzetten.

Lak: Lak geeft een onderhoudsvriendelijke afwerking. Lak geeft de vloer een iets gladder uiterlijk. De lakken van Woca Trip Trap kunnen over de meeste lakken heen gezet worden.

Onze ervaringen met de produkten van Woca zijn positief. Iedere producent heeft zijn eigen oplossingen. De produkten van Woca Trip Trip zijn kwalitatief goed. Het is goed verkrijgbaar en het wordt heel veel gebruikt.

Holtz vloeren verkoopt alle hardwaxolie (Woca heeft geen hardwaxolie, maar wel een produkt dat er op lijkt) en andere produkten van Woca. U kunt bij ons terecht met al uw vragen. Dit kunt u uiteraard telefonisch doen, maar ook per mail. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel. We hebben niet alle produkten op voorraad, maar kunnen deze wel heel snel leveren. Binnen een paar dagen kunnen we alles leveren. Holtz levert niet alleen Woca Trip Trip maar ook vele andere soorten olie en lak.