Terug

Witte Houten Vloeren

Zoekt u witte houten vloeren van een uitstekende kwaliteit?
Wat voor soorten witte houten vloeren zijn er verkrijgbaar. Een houten vloer kan wit gemaakt worden op verschillende manieren met verschillende produkten. Moet de vloer dekkend wit zijn, of moet het hout toch door de witte afwerking wel zichtbaar blijven. Wilt u een dekkend witte vloer dan kan een vloerverf worden gebruikt voor de afwerking en ook wel een witte laklaag. Wilt u het hout blijven zien door de witte afwerklaag, dan kunt u het beste een olie afwerking kiezen. 

Klik hier voor sfeer impressies van enkele door ons gelegde witte houten vloeren.

Wij kunnen u een mooi assortiment bieden van Houten vloeren in veel kleuren en maten. In onze showroom in Haren hebben wij voor u een ruime collectie witte houten vloeren, witte parketvloeren en witte laminaatvloeren. Wij bieden u scherpe prijzen doordat wij zelf hout importeren. Dus woont u in Nederland en bent u op zoek naar witte houten vloeren? Kom dan een snel bij ons langs!

Klik hier voor ons online assortiment!

Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Groningen. Wij leveren in Groningen Friesland en Drenthe en de rest van Nederland en onze legservice staat in deze streken ook voor u klaar

Een houten vloer in een van de volgende plaatsen? klikt u op een van de onderstaande links