Terug

In onze webshop kunt u alle Osmo Producten, zoals de Wisch Fix, online bestellen!

 

Bent u opzoek naar Osmo producten, zoals de Wisch Fix, en zoekt u een overzichtelijke webshop waar u de betreffende producten kunt bestellen. Kijk in onze WEBSHOP waarin u alle Osmo producten kunt vinden en aanschaffen.
Osmo komt uit Duitsland. Osmo is een merk dat wereldwijd wordt verkocht. Osmo is een zeer groot en professioneel merk dat olie levert voor de behandeling van houten vloeren. De olie dient om de houten vloeren te beschermen en er kan een kleur meegegeven worden in de olie (hardwax olie of hartwachs öl), zodat bijvoorbeeld eiken een lichter of donkere kleur krijgt dan wanneer de vloer behandeld wordt met naturele olie. In onze webshop staan alle Osmo producten en accessoires. 

Hieronder ziet u de Wisch Fix van Osmo. De Osmo olie beschermt uw houten vloer op een uitstekende manier. De olie laag is zeer slijtvast. Natuurlijk moet de master of basis olielaag onderhouden worden als u de vloer heeft gebruikt. Door gebruik slijt de basislaag heel langzaam. Voor het dagelijks reinigen/schoonmaken van de vloer kunt u de Wisch-Fix van Osmo gebruiken. De Wisch-Fix wordt toegevoegd aan het dweilwater. In de Webshop verkopen wij ook andere olie en lak merken die in Nederland worden gebruikt.

 

Klik hieronder om naar de Webshop vloer-onderhouden.nl te gaan voor alle Osmo producten en andere merken zoals Woca Trip Trap, Aquamarijn etc.!