Terug

Heeft u Vloerverwarming en wilt houten vloeren, parket vloeren of laminaat vloeren leggen in uw woonruimte? Dit kan zeer goed; Lees verder voor informatie.

U heeft een nieuw vloerverwarmingssysteem
Houten vloeren, parket vloeren of laminaat vloeren kunnen prima in combinatie met vloerverwarming. Het systeem heeft zich reeds bewezen. De meeste nieuwbouw woningen worden opgeleverd met vloerverwarming. De parketvloeren en laminaat fabrikanten hebben produkten ontwikkeld die geschikt zijn voor plaatsing op vloerverwarming. Niet alleen de houtleveranciers en laminaatleveranciers hebben geschikte produkten gemaakt, ook de lijmproducenten, egaline producenten, etc. hebben produkten ontwikkeld die het mogelijk maken houten parket vloeren en laminaat vloeren te plaatsen op vloerverwarming.

Vloerverwarming met tegelvloer
Heeft u geen nieuw opgeleverd vloerverwarmingssysteem, maar een reeds bestaand systeem waarop bijvoorbeeld tegels liggen, dan is plaatsing van houten parket vloeren op vloerverwarming ook mogelijk. De installateur zal het bestaande systeem moeten beoordelen op geschiktheid en zal moeten beoordelen of het systeem voldoende capaciteit heeft om de ruimte, na plaatsing van de houten parket vloeren of laminaat voldoende warm kan stoken.

U heeft nog geen vloerverwarming maar al wel een bestaande betonvloer
Het komt zeer regelmatig voor dat mensen een bestaande vloer hebben waarin geen vloerverwarming zit en ze dat wel willen. Het vloerverwarmingssysteem kan dan ingefreesd worden. Vervolgens kunnen dan de houten parket vloeren of laminaat vloer geplaatst worden.

Het succes van het vloerverwarmingssysteem in combinatie met houten parket vloeren of laminaat vloeren hangt af van een aantal factoren.

  • Het vloerverwarmingssysteem moet goed zijn. Hier is uw installateur verantwoordelijk voor
  • De houten parket vloeren of laminaatvloeren moeten geschikt zijn. Hier is de parketteur verantwoordelijk voor.
  • Het gebruik moet volgens gebruiksvoorschriften verlopen. Hier is de eindgebruiker zelf verantwoordelijk voor.

 

Wilt u meer informatie over de eisen die aan het systeem en aan het gebruik worden gesteld klikt u dan op Vloerverwarming of kijkt u op de sites van www.wth.nl (erkend installateur) of www.Lieverdink.nl (parketfabrikant)

Holtzvloeren adviseert (wij organiseren informatie-avonden voor bewonersgroepen over wel of niet vloerverwarming), levert, monteert en onderhoud alle soorten houten parket vloeren en laminaat.

Holtzvloeren is gevestigd in Haren, klik hier voor openingstijden van de showroom. Uiteraard kunt u ons altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Klik hier voor ons assortiment