Terug

Vloerenrenovatie

Is uw houten-, parket-, of tapisvloer toe aan een gehele renovatie? Of moet uw vloer opgefrist worden? Zoekt u een bedrijf met veel ervaring en kennis. Dan nodigen wij u van harte uit eens contact op te nemen met Holtzvloeren. Bij Holtzvloeren kunt u terecht voor alle soorten nieuwe houten vloeren. Holtzvloeren heeft een zeer uitgebreide collectie! Weet u nog niet precies wat u wilt hebben, dan is een bezoekje aan Holtzvloeren altijd de moeite waard. Al is het alleen maar om inspiratie op te doen.
Vloerenrenovatie is een vak apart. Veel mensen renoveren hun vloer zelf. U moet echter wel handig zijn om dit zelf verantwoord te kunnen uitvoeren. Het schuren, stoppen, olien of lakken is echt allemaal vakwerk. Voor Holtzvloeren is het dagelijks werk. Holtzvloeren heeft zeer veel ervaring op het gebied van vloerenrenovatie. Holtzvloeren is ooit begonnen met de import van oude parketvloeren. De parketstroken werden klaar gemaakt om herlegt te worden. Deze vloeren leggen we nog steeds en hebben Holtzvloeren veel kennis opgeleverd over hout en de afwerk produkten die leverbaar zijn.

Holtzvloeren werkt door het hele land voor particulieren en op projectbasis voor bedrijven!

Klik hier voor meer informatie over, en prijzen van vloerenrenovatie, onderhoud, al dan niet op contractbasis en legwerkzaamheden.

 

Klik hier voor meer informatie en prijzen van onze vloeren en alle bijprodukten!