Terug

Vloeren Leggen

Houten-, Parket, Tapis-, Multiplank-, of laminaat vloeren leggen is een vak! U heeft echter voor de ene vloer meer vakkennis nodig om hem goed te leggen dan bij de andere vloer. Holtzvloeren legt al meer dan 10 jaar vloeren. In die tijd is een enorme kennis opgebouwd. Kennis en ervaring is de sleutel voor het op de juiste manier leggen van vloeren. Veel klanten willen zelf de vloer leggen. Veel klanten zijn handig en hebben vaak zelf al eens een vloer gelegd. Met een beetje hulp van onze zijde lukt dat over het algemeen heel goed. De meeste klanten weten welke vloer ze zelf kunnen leggen en welke niet.
Toch is het altijd opmerkelijk dat mensen wel een laminaat vloer durven te leggen en niet een houten vloer. Wij denken dat een houten vloer vaak makkelijker te leggen is dan een laminaatvloer. Dit heeft te maken met de breekbaarheid van laminaat. Een verkeerde klap op de kopse kant en u heeft schade die niet meer te herstellen is. Met het leggen van houten vloeren heeft u daar veel minder kans op!
Met een goede decoupeerzaag kunt u de meeste vloeren zelf leggen. Er zijn echter natuurlijk vele vloeren die u beter zelf niet kunt leggen als u er geen ervaring mee heeft. Te denken valt aan te verlijmen vloeren, vloeren verlijmd op vloerverwarming, visgraatvloeren en andere figuurvloeren, tapis vloeren, en vloeren die gelegd moeten worden in ingewikkelde ruimtes. Met ingewikkelde ruimtes bedoelen we ruimtes met schuinlopende wanden, of vele kamers die op elkaar aansluiten, ruimtes met opstapjes etc.

U kunt uw vloeren altijd door ons laten leggen!
U kunt uw vloeren altijd door ons laten Onderhouden!

Vraag voor de voorwaarden een van onze medewerkers in de showroom. U kunt ons ook bellen of mailen.

We kunnen natuurlijk altijd vrijblijvend een offerte doen!
U bent van harte welkom in onze showroom in Haren (Gn)

voor meer informatie over het leggen van vloeren klikt u op een van de onderstaande links: