Terug

Vloer Verkoop

Holtz Vloeren verkoopt vloeren door heel Nederland. Holtzvloeren is gevestigd in Haren, 5 auto minuten rijden onder de Stad Groningen. De Vloer Verkoop van Holtz Vloeren is echter wel gericht op het Noorden van Nederland. Holtz is gespecialiseerd in de verkoop van allerlei soorten houten vloeren en laminaat. Voor speciale houten vloeren leveren en leggen we door heel Nederland en voor architecten werken wij ook heel vaak in de rest van Nederland. Het gebeurt ook vaak dat klanten uit de buurt van bijvoorbeeld Utecht bij ons komen voor het kopen van een houten vloer, ook al zijn het geen hele bijzondere vloeren. De klant heeft dan vaak een goed gevoel bij ons en wil dan graag de vloer bij ons kopen, ookal zitten we in het Noorden. De verkoop van de vloer komt dan vaak tot stand door mond op mond reclame, of vanwege ons zeer brede en bijzondere assortiment dat op onze site te bekijken is en uiteraard ook in onze showroom. Bij de verkoop van de vloer wordt door Holtz vloeren er alles aangedaan, om de klant zo goed mogelijk te informeren over wat wel en wat niet kan. 

 

Holtz vloeren heeft een netwerk van vakmensen om zich heen verzameld die helpen bij de verkoop van de vloer , bij het regelen van de legklus en bij het verlenen van service. Holtzvloeren verkoopt naast Houten Vloeren onder andere de volgende produkten;

Klik Hier Voor Het Volledige Assortiment

En nog veel meer produkten zijn verkrijgbaar bij Holtz vloeren, We proberen in onze showroom van 450 m2 groot een groot assortiment te laten zien. Ons streven is voor iedereen een geschikte vloer te kunnen aanbieden. van Goedkopere tot hele exclusieve vloeren. Komt u uit Groningen, Arnhem of bijvoorbeeld uit Amsterdam, komt u gerust eens kijken in onze showroom waar we een kinderhoek hebben en waar parkeren eenvoudig en gratis is.

Zoekt u informatie over de levering van onze vloeren in de volgende plaatsen klikt u dan op 1 van de volgende links.

Vloer verkoop Groningen
Vloer verkoop Friesland
Vloer verkoop Drenthe
Vloer verkoop Winschoten Veendam Stadskanaal Ter Apel
Vloer verkoop Hoogezand Sappemeer Kolham Slochteren Zuidbroek
Vloer verkoop Delfzijl Winsum Appingedam Uithuizen
Vloer verkoop Paterswolde Zuidlaren Eelde Donderen Vries
Vloer verkoop Amsterdam Zwolle Den Haag Haarlem
Vloer verkoop Roden Leek hoogkerk Grootegast
Vloer verkoop Beilen Emmen Gieten Meerstad
Vloer verkoop Bedum Siddeburen Zoutkamp Rolde
Vloer verkoop Marum Heerenveen Zuidhorn Smallingerland
Vloer verkoop Leeuwarden Buitenpost Grijpskerk Beetsterzwaag
Vloer verkoop Scheemda Midwolda Oude Pekela Vlagtwedde
Vloer verkoop Hoogeveen Koekange De Wijk Joure
Vloer verkoop Hoogeland Wester Kwartier Veenkolonien