Terug

Vloer Onderhoudservice voor Stofvrij Schuren en Leggen

Heeft uw vloer onderhoud nodig en u weet niet hoe? Wilt u uw Houten Vloer stofvrij schuren en leggen? Dan kunt u eens contact opnemen met Holtzvloeren. Holtz is de specialist op het gebied van onderhoud van houten vloeren en laminaat. Holtz heeft alle machines en middelen in huis om ieder probleem op te lossen, of om alle onderhoud uit te voeren. Onderhoud kan ook op contractbasis worden afgesproken. Dit voeren wij uit voor particulieren en voor bedrijven. Precieze tarieven zijn niet eenvoudig in het algemeen te geven. Wel kunt u als u naar onze pagina onderhoud - leggen doorklikt een goede indicatie krijgen van de tarieven die wij voor onderhoud, renovatie, reparatie en stofvrij schuren, leggen etc. in rekening brengen.
Aanhelingen van bestaande vloeren is ook een specialiteit van Holtzvloeren. Alle houtsoorten die nodig zijn kunnen worden geleverd voor de betreffende aanheling. Onze vloer onderhoudservice bestaat zoals u kunt lezen dus ook uit reparatie, renovatie, aanheling, stofvrij schuren van bestaande vloeren.
Het schuren van vloeren en het verzorgen van een nieuwe laklaag is voor ons ook dagelijks werk.
Heeft u een geoliede vloer dan kunnen wij deze met onze vloer onderhoudservice afdeling ook op nieuw olien, opfrissen of gewoon onderhouden.

De vloer onderhoudservice van Holtz levert alle benodigde produkten en diensten op het gebied van vloer onderhoud, reparatie, renovatie en aanheling.