Terug

Zoekt u een Visgraat Parket of Tapis vloer? Holtzvloeren is specialist in levering, monteren en onderhouden van Visgraat vloeren!

Holtzvloeren levert, legt en onderhoudt door heel Nederland Visgraat parket of tapis vloeren. Al meer dan 10 jaar ervaring heeft Holtzvloeren een echte specialist gemaakt op het gebied van Visgraat parket en tapis vloeren.

Het leveren en leggen van een Visgraat vloer is werk voor een specialist. De inkoop van de visgraat stroken moet bij geschikte leveranciers plaatsvinden. Het leggen van de stroken is echt vakwerk. Het is een vloer waar de tijd voorgenomen dient te worden. Een visgraat vloer kan er niet snel in gelegd worden. Het moet goed gelegd worden, die insteek moet voorop staan.
Visgraat vloeren worden gemaakt van parket stroken en in tapis stroken. Parket stroken zijn iets grover dan tapis stroken. Wilt u een super strakke vlakke vloer, dan moet u tapis nemen. Het leuke en bijzondere van tapis is dat het alleen in Nederland voorkomt, nergens anders op de wereld.

Holtzvloeren zorgt dus voor levering, leggen, renovatie, onderhoud en schuren van visgraat vloeren.

De vloeren kunnen worden afgewerkt met olie, was of lak. 

Holtzvloeren levert alle bi j produkten en levert en legt iedere denkbare houtsoort in visgraat of een ander motief. Holtzvloer is specialist op dit gebied. Daarnaast levert Holtz ook echt antiek parket en alle soorten nieuwe vloeren, van massief eiken planken tot een zeer uitgebreid assortiment multiplanken. Klik hier voor ons gehele assortiment!

Naast levering en leg bedrijf is Holtzvloeren ook een vloer onderhoud en renovatie specialist! Klik hier voor informatie en prijzen!

Klikt u hier voor voorbeelden van visgraat parket en tapis!

Klikt u hier voor sfeer impressie van visgraatvloeren!