Terug

Verkooppunten Brabant J.C. van de Voort Houten Parket Vloeren Udenhout

Van de Voort Houten Parket Vloeren verkoopt praktisch alle Holtz producten vermeld op deze holtz-website vanuit haar winkel in Udenhout (Brabant)aan particulieren. Van de Voort verkoopt geen laminaat. Er worden niet alleen houten vloeren en duoplanken geleverd en gelegd, maar er is ook een houtzagerij, waar u alle soorten hout kunt laten zagen. Van de Voort levert meer dan 100 houtsoorten. Het familie bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en is bij KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER. Ook voor gevelbekleding, tafelbladen, balkhout en houten tuinhuizen kunt u terecht bij Van de Voort.

Adresgegevens:

Energieweg 11
Udenhout
Provincie Brabant

Contactgegevens:
 
tel.
013-511 13 18 (Let op J.C. van de Voort verkoopt géén Laminaat)
email info@vandevoort.nl

 

Onze toonzaal is geopend op:
op afspraak
   

Binnenkort zullen nieuwe foto's volgen dan de nieuwe toonzaal!

Vd Voort levert alle massieve en samengestelde houten vloeren vanuit de sfeervolle showroom in Udenhout

Vd Voort is een echte specialist die alle soorten houten vloeren zelf op maat kan maken in de eigen zagerij

Vd Voort levert niet alleen houten vloeren, maar ook houten tafelbladen en aanverwante houten producten

Vd Voort is de specialist in Nederland voor houten balken, kozijnen, profielen etc. Alles wordt op maat gezaagd. Aannemers en reparatiespecialisten uit heel Nederland weten Vd Voort te vinden voor alles wat van hout wordt gemaakt. Meer dan 100 houtsoorten liggen op voorraad, zodat zeer snelle levering op maat mogelijk is. Vd Voort is dan ook onder andere de leverancier voor reparatiebedrijven.

Ook voor houten Gevelbekleding en tuinhuizen in oa. de heritage stijl (op maat gemaakt), kunt u bij J.C. van de Voort houthandel terecht.