Terug

Dealers & Verkooppunten

Selecteer in de kaart van Nederland of België een provincie om de verkooppunten te bekijken.

verkooppunten overzicht Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Antwerpen Limburg - BelgiŽ Vlaams-Brabant Waals-Brabant Luik Luxemburg Henegouwen Namen

Holtz Vloeren (Groningen)
Snijder parket (Drenthe)
J.C. van de Voort Houten Parket Vloeren (Brabant)

Binnenkort nieuwe verkooppunten!
Wij verwachten binnenkort door heel Nederland en Belgie verkooppunten te hebben.

Assortiment verkooppunten
Alle Holtz verkooppunten zijn gerenommeerde bedrijven die een assortiment aanbieden dat grotendeels overeenkomt met de producten die op deze site worden gepresenteerd. De op deze site genoemde prijzen zijn vergelijkbaar met de prijzen die de verkooppunten offreren.

Voordelen Holtz Groep
De bij de Holtz groep aangesloten bedrijven maken gebruik van elkaars kennis, producten en diensten en vormen hierdoor een geheel dat de voordelen van een grote organisatie heeft en de voordelen van kleine ambachtelijke bedrijven heeft kunnen behouden.

Bewaking kwaliteit
De deelnemende verkooppunten hebben gezamelijk afspraken gemaakt over de randvoorwaarden waar deelnemers aan moeten voldoen om deel uit te kunnen maken van de Holtz Groep. Ambachtelijke kwaliteit, uitstekende service en eerlijke prijzen vormen de basis van deze afspraken.