Terug

Holtz vloeren is dealer van Renostairs Traprenovaties. Elke trap kan gerenoveerd worden ook trappen met rondingen! Wij maken ook zelf traptreden op maat.

Handige Aankooptips

Doe het zelf trap prijzen vanaf: 

Massief
eiken overzettreden,       vanaf   80,- ex. btw per trede!
Multiplank eiken overzettreden,   vanaf   85,- ex. btw per trede!                                        Laminaat overzettreden,            vanaf   90,- ex. btw per trede!

De prijzen zijn exclusief afwerking, zoals een antisliprubber, olie of lak, en montage materialen. Traptreden zijn eenvoudig zelf te monteren, met tips van Holtz.

Natuurlijk kunnen de overzettreden volledig door ons worden gemonteerd en afgewerkt.
Prijzen vanaf 116,15 ex. btw per overzettrede (massief eiken hout met noesten), volledig afgemonteerd!
Een Standaard trap (zonder stootborden) van 13 treden kost u, volledig verzorgt door Holtz, Slechts 1.509,95 ex. btw. Dit is een vanaf prijs!

Let op; de prijzen die op de site vermeld zijn kunnen ondertussen gewijzigd zijn. Wij proberen natuurlijk direct prijswijzigingen te wijzigen op de website. Wilt u zeker weten of genoemde prijzen correct zijn, stuurt u ons dan een mailtje of u kunt ons ook altijd bellen.


Traprenovatie door middel van overzettreden. U kunt zelf eenvoudig uw oude trap volledig voordelig vernieuwen zonder breken en beschadigen. Overzettreden zijn leverbaar in verschillende hout- en laminaatsoorten. Holtz vloeren import BV monteert de treden ook, indien u dit wenst.

wilt u bekijken hoe u zelf uw trap kunt renoveren. Kijk dan naar deze video.

 

 

 http://www.saint-maclou.com/renovation-escalier.html

Renostairs traprenovatie Renostairs traprenovatie

Klik hier voor de site van Reno Stairs en Lamistairs.
Of bezoek onze showroom en zie
de vele mogelijkheden met Reno Stairs en Lamistairs


Onze monteurs aan het werk, hier is de trap nog onbehandeld


Renostaris, hier nog onbehandeld

En hier is de trap klaar en behandeld!

Boven ziet u een trap uit een pand dat is gebouwd rond 1900. Enkele traptreden lopen rond, deze trap is daarom niet geschikt voor het renostairs systeem. Deze traptreden dienen met de hand te worden nagemaakt, trede voor trede!

Holtz heeft inmiddels de traptreden in de werkplaats 1 voor 1 nagemaakt en is inmiddels bezig met het monteren van de massief eiken overzettreden

De massief eiken overzettreden zijn gemonteerd. De treden zijn afgewerkt met lak met een vleugje wit er doorheen. Het resultaat is prachtig geworden.

Naast het overzet systeem met houtenoverzettreden is er nu ook het overzetsysteem met laminaatafwerking. Dit is een nieuw systeem. Dit is ontwikkeld omdat natuurlijk niet iedereen een houten vloer heeft liggen in de woning. Heel vaak ook ligt er een laminaatvloer in de woonruimtes. Daarom is er nu bij Holtz vloeren ook het traprenovatiesysteem met laminaat overzettreden verkrijgbaar bij Holtz vloeren.

Voor meer informatie over ttraprenovaties bij u in de buurt klikt u op een van de onderstaande links

Bekijkt u ook eens de volgende links voor informatie over tapis, parket enz.