Terug

Sucupira ofwel Zwarte Kabbes Vloeren

Sucupira ofwel Zwarte Kabbes is 1 van de meest gebruikte hardhoutsoorten voor vloerhout. Sucupira of Zwarte Kabbes heeft een bruine rode kleur, een echte tropische houtsoort met strepen erin. Het hout is echt heel hard en duurzaam. Sucupira of Zwarte Kabbes is boven gemiddeld werkende houtsoort. In de vloerenwereld wordt vaak gesproken van de Sucupira en in de rondhouthandel van Zwarte Kabbes. Het hout verkleurd enigszins door zonlicht. Het hout heeft een lichte glans van nature! Het hout is zeer goed geschikt voor binnenshuis als ook buitenshuis en heeft vele toepassingen.  De Sucupira of Zwarte Kabbes wordt veel gebruikt voor betimmeringen, meubels en vloeren. Het hout groeit in Zuid-Amerika, onder andere in Brazilie, Suriname en Venezuela. Het hout vervormt en scheurt weinig tijdens het voorzichtig drogen en het droogt zeer langzaam. Sucupira of Zwarte Kabbes hout is zwaar vloeren hout, en werkt redelijk veel en kan dus niet op vloerverwarming. 

Holtzvloeren levert al vele jaren houten vloeren. Heeft u nog meer vragen, vraag het Holtzvloeren. U kunt ons bellen en mailen, ook kunt u langskomen in de showroom in Haren. 

Klik hier voor ons gehele Assortiment 

 

Holtzvloeren legt, onderhoud en renoveert alle houten vloerdelen en laminaat in Nederland, klik hier voor prijzen en informatie 

 

Wilt u afbeeldingen van houten vloeren en laminaat zien gelegd door Holtzvloeren? klik dan op Sfeer Impressies!