Terug

Solidfloor Oriental Multiplank Toplaag Lamelparket van Fetim in Groningen Friesland en Drenthe door Holtzvloeren

Holtzvloeren is voor klanten in Groningen, Friesland en Drenthe de Dealer van de Fetim Solidfloor series; Earth en Fire, Warrant, Vintage, New Classics, Oriental, Hermitage, en Life style.

Fetim (Solidfloor) is een gerenormeerde multiplanken producent. Fetim maakt onder de naam Solidfloor een multiplankserie met een toplaag van eikenhout, ook wel lamelparket genoemd. De serie bestaat uit een aantal groepen. De Earth en Fire, Warrant, Vintage, New Classics, Oriental, Hermitage en Life Style. De series bevatten items die varieren van voordelige produkten tot zeer exclusieve produkten. De Oriental serie hebben wij ook in ons assortiment.

Hieronder volgt een kleine beschrijving van de series;

  • Earth & Fire - De vloeren in deze serie zijn thermisch behandeld. Dit heeft moderne donkere dessins die perfekt aansluiten bij zowel de meer moderne en de klassieke interieurs. De bijzondere kleuren en de oppervlakte structuur doet denken aan ongerepte natuur landschappen.
  • Warrant - De Warrant is een extra sterke plank. De opbouw is 3-laags. De toplaag is 6mm. Hierdoor is de vloer extra sterk. Ondanks dat het een multiplank is lijkt de plank een 'Echte massief houtenplank'.
  • Vintage - De Vintage brengt een moderne sfeer in huis. De plank is met vakmanschap gemaakt.
  • New Classics - Klassiek, maar dan toch aangepast naar iets modern. Klassiek gecombineerd met modern. De kwaliteit is ouderwets goed.
  • Oriental - Deze serie is Oosters. De Aziatische kleuren en sferen zijn terug te vinden in deze serie. Tegelijkertijd oogt de serie ook nieuw modern. Echt een serie voor zeer bijzondere sferen.
  • Hermitage - Houten vloeren zoals houten vloeren al eeuwen worden gemaakt. Traditioneel en echt. De kleuren zijn natuurlijk en komen al eeuwen voor in onze cultuur. De planken zijn in multiplank vorm dus hebben de voordelen van de moderne techniek.
  • Life Style - Life Style is romantisch, gezellig, zakelijk. Er zit in deze serie veel dynamiek. Voor ieder wat wils. Van traditioneel tot modern. Van Klassiek tot Neo Klassiek. De kwaliteit is gegarandeerd omdat de planken worden gemaakt op een professionele wijze in moderne werkplaatsen.

Solidfloor is een vooraanstaande fabricant van kwaliteitsprodukten. Het unieke aan dit concept is dat voor iedere portemonnee een plank te vinden is. De prijs kwaliteit verhouding is reeel. De ontwerp en onderzoek afdeling van solidfloor mag gerust zeer vooruitstrevend genoemd worden. Er wordt veel energie gestoken in de ontwerpen en in behoud en verbetering van de kwaliteit.

Mocht u de Oriental serie, of een andere serie willen zien dan kunt u het beste eerst even informeren bij Holtzvloeren of de betreffende plank ook aanwezig is bij ons in de showroom. Op dit moment is de showroom in verbouwing is niet alles te bezichtigen in de showroom.

Verder heeft Holtzvloeren voor u in Groningen niet alleen de solidfloor collectie, meer nog veel meer. Van massief parket, tapis, bamboe tot zeer brede vloeren, antieke echt oude vloeren en nog veel meer. Holtzvloeren levert een totaalconcept. Van aankoop tot leggen, onderhoud, reparatie tot volledige renovatie van bestaande houten vloeren, alles is verkrijgbaar of kan uitgevoerd worden bij u in Groningen door Holtzvloeren.

Klik hier voor ons gehele assortiment

Klik hier voor informatie over onderhoud en leggen

klik hier voor sfeerimpressies van vloeren door Holtzvloeren geleverd en gelegd.