Terug

Schoonmaken Laminaat; Hoe moet dat?

Het schoonmaken van een laminaatvloer is niet moeilijk. Er zijn een paar dingen waar u wel goed op moet letten. U moet de laminaat vloer met de juiste laminaatreiniger schoonmaken. Hier gaan veel mensen mee in de fout. Er worden helaas veel laminaatreinigers verkocht die een vetlaagje achter laten of juist te agressief schoonmaken waardoor de laminaatkleur beschadigd wordt. Wij adviseren u dan ook altijd een laminaatschoonmaakmiddel/reiniger te testen op een stukje vloer waar eventuele schade niet storend is. Als u het juiste schoonmaakmiddel heeft dan is belangrijk dat u niet teveel water gebruikt bij het schoonmaken. Hiermee bedoelen wij dat u de dweil moet uitwringen als u gaat schoonmaken. Te veel water is niet goed voor het laminaat.

Een laminaat vloer schoonmaken moet met beleid. Heeft u vragen over het schoonmaken van uw laminaat vloer, aarzel niet! Vraag het Holtzvloeren. Wilt u dat wij uw vloer eens goed schoonmaken en opknappen vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan voor uw vloer in Groningen!

Wilt u een indicatie van de prijzen die wij in rekening brengen voor onze werkzaamheden? Klik dan op Onderhoud - Leggen.

Holtzvloeren levert alle lak, olie, was, onderhoud, en aanverwante artikelen. Daarnaast heeft Holtzvloeren een zeer uitgebreid assortiment nieuwe houten parket vloeren, laminaat en pvc vloeren. Klik hier voor het gehele assortiment.

Voor meer tips over Onderhoud en Schoonmaken van een parketvloer klik dan hier.