Terug

Schoonmaakmiddel Reinigingsproduct Laminaat

Laminaat is een zeer onderhoudsvriendelijk product. Het behoeft geen onderhoud, niet moet eigenlijk alleen schoongemaakt worden naar behoefte. Het schoonmaken van laminaat lijkt eenvoudig maar behoeft toch extra aandacht. Het lastige met laminaat is namelijk dat het niet met de gebruikelijke schoonmaakmiddelen schoongemaakt kan worden. De gebruikelijke schoonmaak/reinigingspoducten laten vaak een vet laagje achter of zijn te agressief. Een vet laagje doet de originele kleur van het laminaat vervagen. Te agressieve reinigingsproducten vernielen de toplaag onherstelbaar.

Voor laminaat vloeren zijn speciale schoonmaakmiddellen/reinigingsproducten in de handel. Advies is om altijd een speciaal schoonmaakmiddel/reinigingsproduct te gebruiken tijdens het schoonmaken van de laminaat vloer. Probeer ook altijd eerst het product uit op een plek in de kamer die niet in het zicht ligt en waarvan het niet heel erg is als die beschadigd door gebruik van een schoonmaakmiddel/reinigingsproduct dat achteraf niet goed blijkt te zijn. 

Op deze site kunt u veel informatie vinden over het onderhoud van houten parket vloeren en het schoonmaken/reinigen van laminaat vloeren. In onze webshop staat ook veel informatie en alle producten die u nodig heeft. U kunt de producten gemakkelijk, snel en voordelig aanschaffen in de webshop. Klik hieronder op het plaatje voor toegang in de webwinkel.