Terug

Heeft u Schade? Dekt de Verzekering! Laat Holtz een  Taxatie rapport maken voor uw Houten Vloer, Parket of Laminaat.

Waar geleefd wordt gaat ook wel eens iets kapot. Een veel voorkomende schade die gerepareert dient te worden is waterschade. Waterschade kan op vele manieren ontstaan. Bijvoorbeeld een overlopende vaatwasmachine, een overlopend riool etc. Daarnaast komt er helaas ook vaak brandschade voor. De schade moet gerepareerd worden of schade is niet meer te repareren en alles moet vernieuwd worden. De eerste vraag die u zich zult stellen over de schade is of deze verzekerd is. Dekt de verzekering de schade, dan zal een taxatie moeten worden gemaakt van de schade. De verzekeringsagent zal bij u langskomen en neemt de schade op. Dan krijgt u te horen hoeveel en op welke wijze de verzekeringsmaatschappij zal uitkeren of niet. Is er schade aan uw houten vloer, parket, tapis, duoplank, multiplank en/of laminaatvloer dan zal een verzekeringsmaatschappij u soms verzoeken naar Holtzvloeren te gaan om daar een nieuwe vloer uitzoeken. Heel vaak ook bent u vrij in de keuze voor het uitzoeken van een houten vloeren leverancier.
U kunt Holtzvloeren verzoeken een offerte/taxatie te maken voor het repareren van de schade of vernieuwen. Gaat de verzekeringsmaatschappij hiermee akkoord dan kunt u de factuur opsturen naar de verzekeringsmaatschappij. Deze zal vaak het bedrag aan u overmaken, soms rechtstreeks aan het houten vloeren bedrijf.

De werkwijze van verzekeringsmaatschappijen verschilt nogal eens. Holtzvloeren heeft veel vloeren gelegd of gerepareerd in opdracht van verzekeringsmaatschappijen. Holtzvloeren is een serieus en vakkundig bedrijf dat geaccepteerd wordt door Verzekeringsmaatschappijen.

Klikt u hier voor prijzen en voorwaarden voor reparatie en renovatie of voor nieuwe houten vloeren, parket en laminaat.