Terug

Routes naar Holtzgroep verkooppunten

Holtz heeft op dit moment 2 verkooppunten in Nederland en Belgie. Binnenkort zullen er door heel Nederland en Belgie Holtz verkooppunten te vinden zijn. 

Klik hier voor de adressen en openingstijden van de Holtz verkooppunten per provincie. 

De betreffende verkooppunten zijn zelfstandige ondernemingen waar u nagenoeg alle op deze site gepresenteerde producten en diensten kunt betrekken. 

Holtzgroep
Holtz is de initiafiefnemer van de Holtzgroep. De Holtzgroep is een organisatie van gerenommeerde parketvloerenzaken in Nederland en Belgie die gebruik maken van elkaars sterke punten. De Holtzgroep staat voor vakmanschap en service tegen eerlijke prijzen.
De parketzaken zijn echte speciaalzaken waar kwaliteit prefeert boven kwantiteit. Door het oprichten van de Holtzgroep kunnen deze speciaalzaken de voordelen van een grote organisatie gebruiken en de voordelen van een specialist behouden.

Holtz Vloeren Import BV wordt Holtz Hanze Vloeren
Holtz Vloeren Import BV heeft haar naam verandert in Holtz Hanze Vloeren om duidelijk aan te geven dat Holtz niet zich heeft gespecialiseerd in de antieke vloeren en onderhoud. Natuurlijk kunnen we nog steeds alle producten leveren die op deze site staan, maar wij verwijzen u liever door naar 1 van de andere leden van de Holtzgroep die dit even goed kunnen. De antieke vloeren kunnen ook bekeken en betrokken worden bij de andere leden van de Holtzgroep. 

 

let op: géén pinapparaat aanwezig!

 

<
Grotere kaart weergeven