Terug

Plinten, Eiken, MDF, Vlak, Opstaand, Plak en Aluminium

Holtzvloeren levert vele soorten plinten, Eiken, Mdf, Vlak, Opstaand, Plak en Aluminium etc.. Holtz vloeren is gespecialiseerd in alle accessoires, zoals plinten, rozetjes, onderhoudsmiddelen etc.. De vloeren die Holtz Vloeren levert hebben vele kleuren en zijn van vele soorten materialen gemaakt. Holtz vloeren probeert uiteraard voor iedere kleur en voor iedere houtsoort bijpassende plinten te leveren. Plinten zijn een afwerkingsprodukt. Rondom in de ruimte bij de muren langs worden over het algemeen plinten geplaatst. Een houten vloer kan vrijwel nooit strak tegen de muur aan gelegd worden. Dit kan niet omdat een houten vloer werkt. Een houten vloer, parket vloer, laminaat vloer en een laminaatvloer krimpt en zet uit door het toe en afnemen van de luchtvochtigheid. In de zomer is er meestal een hoge luchtvochtigheid in Nederland, de vloeren zullen uitzetten. In de winter is er meestal een lage luchtvochtigheid in nederland, de vloeren zullen weer krimpen. Tussen de vloer en de muur zal dus een zwelruimte vrijgelaten moeten worden bij het leggen van de vloeren. De plinten worden op de vloer en tegen de muur aan geplaatst, om deze zwel ruimte netjes af te werken. Vlakke plinten worden vast gemonteerd op de vloer zelf, opstaande plinten worden tegen de muur aan gemonteerd. De plinten worden heel vaak in de kleur van de vloer mee geleverd. Dus is de vloer bijvoorbeeld gerookt naturel, dan zal de plint ook gerookt naturel afgeleved worden. Opstaande plinten worden ook vaak in de kleur van de muur geverfd. Holtz levert vele vloeren en levert daarbij ook bijpassende plinten.

Voor ons gehele assortiment klik hier

Zoekt u naar een passende plint, Eiken, Mdf, Vlak, Opstaand, Plak, Aluminium dan kunt u ons altijd bezoeken in onze showroom met magazijn. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein Felland in Haren.
Wij hebben vele plinten, Eiken, Mdf, Vlak, Opstaand, Plak, Aluminium en vloeren geleverd in Groningen, hierbij hebben wij ook al vele soorten plinten geleverd. Wij hebben een groot assortiment.