Terug

Plinten, Opstaande, Vlakke, Plak voor Houten Vloeren, Parket, Multiplank, Tapis en Laminaat worden geleverd door Holtzvloeren

Nagenoeg iedere houten vloer, parket, multiplank, tapis en laminaatvloer dient te worden afgewerkt met een vlakke, opstaande of plak plint. De enige houten vloer die niet noodzakelijkerwijs een plint afwerking nodig heeft is een ingezaagde tapisvloer. Hout en Laminaat krimpt en zet uit. Daarom kan de vloer niet tegen de muur aan worden gelegd. Er dient altijd een zwelruimte vrij gelaten te worden.

Plinten kunnen vlak zijn. Dit zijn de minst opvallende plinten. Ze liggen op de vloer. Plinten kunnen ook opstaand zijn. Deze zijn tegen de muur gemonteerd en zijn opvallend. Plak plinten worden bij laminaat gebruikt. Op houten vloeren worden de vlakke plinten gespijkerd. Opstaande plinten worden vaak met slagpluggen of montage kit vastgezet.

Plinten kunnen worden mee geleverd in de kleur van de houten vloeren, parket, multiplank, tapis of laminaat. De opstaande plinten worden vaak ook in een neutrale kleur geleverd. Deze worden dan vaak geschilderd in de kleuren die passen bij de muur of bij de kozijnen.

Holtzvloeren verkoopt bij al haar vloeren passende vlakke, opstaande of plak plinten.

 

Holtzvloeren levert, onderhoudt, renoveert alle houten vloeren en laminaat, klik hier voor het gehele assortiment!