Terug

Partijen, Aanbiedingen Eiken Houten Parket Vloeren. De Beste Aanbiedingen voor Particulieren!

De Beste van PARTIJEN, AANBIEDINGEN Houten Parket Vloeren, Vloerdelen, Vloerplanken, Multiplanken, Eiken parket, Tropische hardhoutsoorten, Tapisvloeren en Laminaatvloeren.
Kijk op onze website voor speciale partijen en aanbiedingen onder het kopje AANBIEDINGEN. Zoekt u een echte aanbieding maar ook kwaliteit dan bent u bij Holtz aan het juiste adres. Holtz staat voor kwaliteit, maar ook voor scherpe prijzen. Bovendien hebben we altijd leuke aanbiedingen en partijen. Wij kopen regelmatig grote partijen in die direkt in de aanbieding worden gezet.
De meeste vloeren zijn vloeren die heel goed zelf te leggen zijn. De aanbiedingen en partijen zijn juist ook zo goedkoop omdat u ze zelf legt. Doordat u de vloeren zelf legt hebben wij minder werk aan de vloeren. Dit levert een kosten besparing voor U op. Wij geven het kosten voordeel namelijk door aan u.
Wilt u weten hoe u het beste een houten vloeren of laminaat vloer kunt leggen, dan kunt u dit aan ons vragen. Wij hebben veel informatie op papier en op onze website. Daarnaast geven wij Workshops, of anders gezegd, legcursussen voor beginners. Wilt u meedoen aan deze cursusjes, dan kunt u zich opgeven door ons een mailtje te sturen.

Zoekt u Partijen, Aanbiedingen van Houten Parket Vloeren kom naar Holtz!

Wilt u de Vloer zelfleggen en weet u niet hoe. Vraag het ons, of volg een gratis legcursus bij Holtz. Stuur ons een mailtje of Bel!

Wij zijn gevestigd op het industrieterrein Felland in Haren(Groningen), Felland 7F.